Blog

Zašto biramo Shellac i više ne gledamo natrag?

Mjesec travanj smo posvetili Shellacu – UV laku brenda CND, koji je sav prožet prirodnim blagodatima, a na prvo mjesto stavlja zdravlje noktiju.

Veći dio ljubiteljica ukrasnih završetaka na prstima ove sezone odlučio se za light i natural verziju nail arta, a razloga je podosta.

Dio njih objašnjava kako se više nije mogao nositi s oštećenjima ploče nokta koja je konstantno izložena turpijanju, brušenju i otanjavanju.

„Peckanje pod UV lampom je bilo nesnošljivo,“ navodi naša sugovornica, „stresla sam se od bojazni i jeze koja me obuzela, imala sam osjećaj da više nemam nokte i da je moja koža upila gel!“

To je bila prekretnica da traži alternativu. Sanja je najprije kupila CND ulje i tretman za slabe i oštećene nokte.

„To nisu bili nokti, nego sloj najlona koji se krhko držao na mojim prstima. No, za nešto više od tjedan dana, uočila sam pomak, tretman je napokon imao učinka!“

Naša Sanja, koja je s nama podijelila ovu radost, odlučila se za novu tehniku uređivanja noktiju.

Zašto biramo Shellac i više ne gledamo natrag? 1

Njega, hidratacija i vitamini

Shellac tehnologija, zahvaljujući malim kanalićima u laku olakšava disanje nokta, a hranjive supstance koje su dodane u lak vlaže ga i štite od bilo kakvih oštećenja.

CND je dizajnirao ove lakove bez formaldehida, toulona ili DBT-a koje sadrži većina ostalih lakova. Idealan je za lomljive nokte, one koje traže posljednji spas od savijanja i lomljenja, te nokte sklone mehaničkim oštećenjima.

Štedimo vrijeme

Postupak nanošenja Shellaca dat će vjetar u leđa užurbanom načinu života i pružiti mali predah i barem pola sata ušteđenog vremena, jer tretman nanošenja trajnog laka ne iziskuje puno vremena.

Naime, potrebno je svega 30 do 40 minuta za cjelokupni tretman.

Nakon sušenja laka, novi premaz je jak, izdrživ i otporan na grebanje i oštećenja. Posebno smo ponosni na krunu ovog brenda – sjaj, koji je elegantan i upečatljiv, svakoj ruci savršeno i ponosno pristaje!

Uklanjanje Shellaca u salonu traje od pet do petnaest minuta – bez turpijanja, zahvaljujući posebnom sredstvu za uklanjanje na bazi acetona dizajniranom isključivo za svoj brend.

Zašto biramo Shellac i više ne gledamo natrag? 2

„Shellac koristimo od pojave na našem tržištu, još od 2014. godine. Jako je kvalitetan, izdržljivost je izvanredna (traje 3-4 tjedna), raspolaže širokim spektrom boja. CND prati trendove i konstantno radi na unaprjeđenju svojih proizvoda. Naš salon, Perfecta Prijedor nudi svojim klijenticama 135 nijansi Shellaca, i teško možemo odoljeti svakoj novoj nijansi.

Moje dame obožavaju Shellac!

Jasna Trkulja, salon “Perfecta”, Prijedor

Zašto biramo Shellac i više ne gledamo natrag? 3

Shellac je poseban po svojoj formuli koja ne sadrži gel, nakon njegovog uklanjanja, ploča nokta se ne rasipa i ne šteti, štoviše, imali smo dosta slučajeva da je Shellac oporavljao i ojačao nokte “iscrpljene“ od geliranja. Jako je kvalitetan i nudi bogatu ponudu boja.

Kada je riječ o iskoristivosti bočica, baza nam posluži za 59 nanošenja, lak u boji za 20 tretmana, a završni sloj za čak 40 nanošenja. – Imperium Beauty Studio, Nora Matijanić

Sve Shellac nijanse UV lakova, kao i temeljne i završne premaze snizili smo za čak 20% sve do 30.4.2021.

Pronađite ih u najbližoj Frizerland poslovnici ili pak, na Frizerland web shopu.

Košarica