Često postavljena pitanja (FAQ)

Kako mogu poručiti proizvod?

Proizvod možete poručiti kao gost ili kao registrirani korisnik. Uz proizvod koji želite naručiti kliknite na ikonu DODAJ U KOŠARICU, nakon čega ćete dobiti pregled stanja vaše košarice. Kliknite na link „PLAĆANJE“, ispunite obrazac i idite na "NARUČITE". Nakon uspješne narudže dobit ćete potvtdu. Narudžba će stići na vaša vrata unutar tri radna dana. Više o uvjetima kupovine pogledajte ovdje.

Kako ide isporuka i plaćanje proizvoda?

Robu šaljemo brzom poštom i vrijeme isporuke je oko 3 radna dana od trenutka zaprimanja narudžbe. Vrijeme isporuke varira ovisno o količini narudžbi i neradnim danima pa se ono može i produžiti. Robu ne dostavljamo izvan granica BIH.

Cijena isporuke je 6,00 KM za narudžbe vrijednosti manje od 100,00 KM, a besplatna za narudžbe za koje plaćate 100,00 KM ili više. Robu plaćate karticom na webshopu ili gotovinom prilikom preuzimanja.

Koja je cijena dostave?

Trošak dostave je 6,00 KM za sve narudžbe ispod 100,00 KM. Za narudžbe u vrijednosti od 100,00 KM i više, snosimo trošak dostave. Trošak dostave isti je za sva područja u Bosni i Hercegovini.

Kako otkazati narudžbu?

Narudžbu ju moguće otkazati slanjem e-maila na webshop@frizerland.ba koji sadrži vaše podatke i broj narudžbe.

Što ako proizvod ima nedostatak?

Iako se maksimalno trudimo da to toga ne dođe, ukoliko želite reklamirati proizvod, molimo vas da nas kontaktirate na e-mail webshop@frizerland.ba s opisom problema ili nas nazovite +387 30 717 166. Nakon pregleda vraćene robe ćemo vas obavijestiti o daljnjim koracima.

Zašto moram dati broj telefona?

Broj telefona potreban nam je radi lakše komunikacije. Vaš broj telefona je potreban i kurirskoj službi radi dostave.

Postoji li minimalan iznos narudžbe?

Ne. Naručiti možete proizvode u bilo kojem iznosu. Plaćanje na rate moguće je kada je narudžba vrijednosti veće od 100,00 KM.