Frizerland - frizerska i kozmetička oprema za profesionalce

Dostupnih proizvoda
0 +
Brendova
0 +
Salona koji nam vjeruju
0 +
Narudžbi preko interneta
0 +

Ljepota u rukama profesionalaca

Svrha našeg postojanja je da svim profesionalcima iz hair & beauty svijeta, ali i onima koji to tek žele postati pružimo sve ono što im je potrebno za svakodnevni rad, stalno usavršavanje i kontinuirano praćenje svjetskih trendova.

Tko smo mi

Frizerland je danas vodeća kompanija u maloprodaji i veleprodaji frizerske i kozmetičke opreme i preparata, kao i ekskluzivni distributer prestižnih brendova iz svijeta ljepote za područje Bosne i Hercegovine. Nastali smo 2000. godine kao malo obiteljsko poduzeće, a konstantnim uvođenjem svjetskih trendova u svoju ponudu, s ponosom možemo reći da smo u vrlo kratko vrijeme postali jedno od najpoznatijih imena u beauty sektoru, ne samo na domaćem, nego i na regionalnom tržištu.

O nama 1
O nama 2

Ljepota kao misija

Imajući u vidu čovjekovu iskonsku težnju za ljepotom, te konstantnu potrebu svih beauty profesionalaca ka usavršavanju, otkrivanju novog i nepoznatog, i dalje nastavljamo pratiti svjetske trendove i inovacije iz svijeta ljepote kako bismo našim kupcima uvijek mogli pružiti nešto novo, bolje i drugačije.

Više od trgovine

Za naše kupce i klijente želimo biti mnogo više od trgovine, stoga im pružamo niz drugih usluga i mogućnosti – edukacije, savjete, dane otvorenih vrata, te različite evente i susrete. Kao društveno odgovorna kompanija, sudjelujemo u većini projekata, akcija i događaja koji doprinose ljepoti življenja u područjima u kojima poslujemo. Naša misija uvijek je bila i ostat će – ljepota, ne samo ljepota tijela, nego i ljepota kao dobar osjećaj.

O nama 3
O nama 4

Naša vizija

Naša načela i način poslovanja ostala su ista od samog našeg začetka kao malog obiteljskog poduzeća. Obiteljski duh i atmosferu rado prenosimo na sve svoje djelatnike, stalne kupce i suradnike koji su s vremenom postali dio jedne velike Frizerland obitelji. Svaki kupac jednako nam je važan, a svaki naš klijent i njegove aktivnosti predstavljaju ujedno i naš uspjeh. Ova vizija nas pokreće, ali i motivira da klijentima uvijek pružamo ono što žele i traže. Približiti se kupcima pružajući im upravo ono za što smatraju da su uskraćeni u svojoj zemlji, jedan je od naših najvećih izazova.

Naši proizvodi

Politikom prve ruke mnogim frizerima i kozmetičarima omogućili smo da svoje salone obnove vrhunskim namještajem, opremom i preparatima, i to po daleko povoljnijim cijenama nego što su bile prije nas. Ponudu proizvoda s idealnim omjerom cijene i kvaliteta zadržali smo i do današnjeg dana, kada smo razvili svoju franšiznu mrežu te se svojim kupcima približili kroz web trgovinu. Svojom ponudom od preko 12 000 artikala od 100 i više brendova, te suradnjom sa preko 4 000 salona u više od 100 gradova u BiH, Frizerland se uspio istaknuti kao svojevrstan brend, prvi izbor profesionalnih frizera i kozmetičara, kao i svih onih koji ulažu u svoju ljepotu.

O nama 5