Proclub kartica

Što je proclub kartica?

Frizerland klub profesionalaca predstavljaju svi naši registrirani kupci/ partnerski saloni koji s nama surađuju i koji kao članovi kluba imaju posebne pogodnosti. Svi članovi kluba profesionalaca vlasnici su proclub kartice koja im osigurava popuste od 20-50% na odabrane profesionalne proizvode brendova iz naše ponude.

Proclub kartica 1

Kako dobiti svoju proclub karticu

Ukoliko imate registrirani salon ili firmu i već radite s nama (imamo vas u našem registru) već ste član procluba samo trebate zatražiti svoju karticu. Ako još uvijek niste naš partner i želite postati članom kluba profesionalaca možete nas kontaktirati za više informacija.

Koje su pogodnosti proclub kartice (kluba profesionalaca)

Članovi kluba profesionalaca imaju određeni popust (20 – 50%) na maloprodajne cijene skoro svih proizvoda iz ponude. Običnim kupcima vidljive su normalne maloprodajne cijene, a registriranim kupcima koji su članovi kluba profesionalaca biti će vidljive cijene s pripadnim popustima. 

Imam karticu, ali ne vidim popuste na webshopu

Ukoliko imate registrirani račun na našem webshopu, a imate uvjete za proclub karticu (registrirani ste kao naš partner) pošaljite nam svoj email (username) kojim ste se registrirali na webshop i broj vaše kartice te ćemo vam dodijeliti proclub status na webshopu.

Loyalty kartica

Što je loyalty kartica i koje su pogodnosti?

Ova kartica je namijenjena za sve kupce koji nemaju salon, tj. nisu prave osobe. Svoju loyalty karticu možete zatražiti preko linka – ovdje. Članovi Loyalty kluba ostvaruju popust 10% na maloprodajne cijene svih proizvoda iz ponude. 

Imam karticu, ali ne vidim popuste na webshopu

Ukoliko imate registrirani račun na našem webshopu, a imate uvjete za proclub karticu (registrirani ste kao naš partner) pošaljite nam svoj email (username) kojim ste se registrirali na webshop i broj vaše kartice te ćemo vam dodijeliti loyalty status na webshopu.