Blog

Vrhunski uspjeh drugog Masterclassa by Alen Mujagić: pregršt inspiracija i emocija!

U organizaciji Frizerlanda drugi put u Bosni i Hercegovini održan je Masterclass by Alen Mujagić. Prvi je održan prije nešto manje od dvije godine, a osluškujući potrebe naših frizera uvidjeli smo da je pravo vrijeme da im pružimo obnovljenu dvodnevnu ugodu, a tako je i bilo:

Počeli smo s nedjeljom, 21. 05. i Look & Learnom na kojem se okupilo stotinjak frizera iz: BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Austrije, Švicarske i Njemačke. Bogati program popraćen s jedanaest modela i različitih inačica balayage-a s potpisom internacionalnog tima Balayage akademije iz Italije kreirao je i majstorski odradio Alenov tim koji je ovog puta povećan na 6 ljudi.

Vidjeli smo vješte pokrete hair artista, razigranost i strast izrade različitih stilova koji nikad ne razočaraju želju klijenta. Zatim motivacijski govor i talk show  koji je inspirirao i dotaknuo naše sudionike, a probudio emocije i izazvao suze. „Iza posla stoje ljudi s osjećajima. Zato sam velik dio svog seminara upravo posvetio ljudima, pa tek onda tehnikama, jer smatram da je to ono što nas čini posebnim“, naveo je Alen za Frizerland.

Vrhunski uspjeh drugog Masterclassa by Alen Mujagić: pregršt inspiracija i emocija! 1

Ni ovaj događaj nije mogao izostati bez darivanja, kako s Alenove strane, tako i od strane organizatora. Alen je dijelio alatke po kojima je prepoznatljiv u svome radu: kecelje, češljeve i board-ove/daske za balayage sa svojim logom, a Frizerland je pet sretnih dobitnika nagradio Framar setom, Moserovim uvijačem, Metal Detox setom, Parlux fenom za kosu i Steampod peglom za kosu.

Vrhunski uspjeh drugog Masterclassa by Alen Mujagić: pregršt inspiracija i emocija! 2

Workshop je bio namijenjen za manju grupu sudionika, kako bi isti dobili što kvalitetniji i detaljniji pristup u usavršavanju pojedine tehnike. Jako smo puno pričali, slušali, pisali i  nadamo se usvojili!

Evo koji su dojmovi naših sudionika s Alenovog Masterclassa:

Masterclass je bio na vrhuncu zadatka, od Alena i Frizerlanda ništa manje nisam mogla ni očekivati. Workshop je odličan nastavak Look and learn seminara od prethodnog dana. Velika prednost je što nam je Alen na dohvat ruke za sva pitanja i nejasnoće tokom usavršavanja pojedine tehnike. Moja ekipa iz salona i ja smo oduševljene ovim masterclassom!

Aida Ajdinović, vlasnica salona “Magic by Aida”

Jako sam zadovoljna  svime što nam je predstavio Alen. Jedva čekam da u svom salonu primijenim tehnike koje sam ovdje pobliže upoznala. Jako lijepo iskustvo i pohvala organizatoru.“

Kaja Fertin, Slovenija

Dvodnevni seminar ću pamtiti po novim tehnikama, odličnom druženju i učenju nečega novog: npr. tehnika koju sam danas radila ima manje uočljive prijelaze, a trajnija je! Znate, naše klijentice cijene kad se ne moraju često podvrgavati balayage-u i kada njihovi frizeri donesu novi certifikat kući.“

Marijana Ćosić, Split

Vrhunski uspjeh drugog Masterclassa by Alen Mujagić: pregršt inspiracija i emocija! 3

„Masterclass je ostavio jako velik utisak na mene, štoviše jedan je dio bio jako emocionalan, čak sam i zaplakala. Drago mi je što su djevojke iz mog tima bile tu, i što su imale priliku vidjeti kako sve ne može biti savršeno u frizerskom poslu. Svakako ću koristiti elemente s radionice u svom svakodnevnom radu, zato se rado odazivam događajima poput ovog.“

Aida Saračević, „Adore“, Busovača

„Dva dana s Alenom i njegovim timom jaku su me inspirirala. Više od 25 godina sam frizer, pratim novitete i redovno  sam na radionicama. Odavno nisam bila na ovako kvalitetnoj radionici poput ove kod gospodina Mujagića. Posebno me je oduševilo što svaki pokret radimo pod nadzorom  i što se svakom sudioniku pristupa individualno. Odlična radionica, odlična organizacija. Event je osmišljen vrhunski.“

Mahira Alagić, vlasnica studija „Una“ iz Bihaća

Vrhunski uspjeh drugog Masterclassa by Alen Mujagić: pregršt inspiracija i emocija! 4

„Balayage je jedna od najtraženijh tehnika današnjice, a mi smo tu (na edukaciji) da je usavršimo do najsitnijih tančina. Jedva čekamo da novitete uvedemo u naš salon i našu praksu. Čitav događaj je bio besprijekoran. Energija je predivna, uživali smo u oba dana. Zadovoljstvo će biti primijeniti stepen znanja već sutra na našim klijentima. I nakon 15 godina rada mi uživamo u učenju novih detalja i pogleda na posao. Zahvalan sam Alenu na prenesenom znanju iz svijeta frizerstva ali i na smjernicama i krucijalnim stvarima vezanim za život, rad, ophođenje prema klijentima, ali i taj momenat da shvatimo da smo najvažniji sami sebi, a onda i svima oko sebe.“

Milan Grbić, „Frizerski studio Milan“, Bijeljina

Vrhunski uspjeh drugog Masterclassa by Alen Mujagić: pregršt inspiracija i emocija! 5

Hvala našim frizerima koji su bili dio ove inspirativne i poučne priče ispričane u dva prelijepa i bogata dana. Hvala Alenu što je opravdao naziv svjetskog hair stiliste. Podsjećamo, Alen Mujagić je rođen u Bosni i Hercegovini, osamnaest godina je živio u Italiji, a posljednju godinu živi i djeluje u Švicarskoj šireći svoja frizerska umijeća. Dio je Balayage akademije koja djeluje u četiri zemlje: Italiji, Švicarskoj, Belgiji i Francuskoj. Nastupao je na hair showovima diljem svijeta: Paris, London, Istanbul, Moskva i dr. Odličan je stilist i frizerski inspirator, na prvo mjesto stavlja čovjeka/frizera njegovo samopoštivanje i vrijeme za sebe, pa tek onda tehnike razvijene do savršenstva po kojima će svaki stilist biti autentičan i prepoznatljiv.

Vrhunski uspjeh drugog Masterclassa by Alen Mujagić: pregršt inspiracija i emocija! 6

Vrhunski Masterclass je iza nas, a mi vam garantiramo nove s puno znanja, napredovanja i usavršavanja, jer je to misija Frizerlanda: biti vam na usluzi i raspolaganju!

Košarica