Blog

Vodič kroz blagdanski shopping – što kupiti i kome?

Ponovno smo ušli u još jedno najljepše razdoblje u godini. Često pričamo o temama koje volimo nazivati slatkim pričama, što kupiti i kome. Ovo je vaš vodič kroz blagdanski shopping. Pronađite savršen poklon za sve na vašoj listi ove godine, bez obzira na vaš budžet. Predlažemo poklone ili nadopune poklonu – za mamu, dečka, djecu, pa i kućnog ljubimca.


Idemo redom!

Prijedlog poklona za kraljicu svakog srca – mamu

Svaka mama zaslužuje samo najbolje od najboljeg. Mama je naša nježna vila koja nam je u djetinjstvu raspetljavala zamršenu kosu svojim nježnim prstima. Kako se želimo barem malo iskupiti za primljenu nježnost, želimo da majčicu danas češlja nešto jednako nježno, nešto poput Olivia Garden četke.

Olivia Garden Fingerbrush s razlogom je jedna od najomiljenijih četki u Frizerlandu, a ove zime dolazi nam u limitiranom izdanju i elegantnim zlatnim nijansama. Njen poseban oblik omogućava lagodno držanje četke u ruci i savršeno prianjanje, a specijalni zupci masiraju vlasište za potpuni užitak.

Vodič kroz blagdanski shopping - što kupiti i kome? 1

Blagdanski poklon za dragog muškarca

Znamo kako osvojiti žensko srce – dovoljno je kupiti nešto što miriše mazno i kremasto, i ono najhladnije počet će se otapati! No, kako pridobiti ljubav dragog nam muškarca, pitamo se?

Svaki mužjak s brkovima ili bradom nemalo će ostati iznenađen (pozitivno), prilikom skidanja vrpce sa blagdanskog poklona – ako se u njemu nađe Proraso, bilo koji proizvod s potpisom ovog brenda. Oduševljenje će biti duplo veće ako je voljeni muškarac prvi put pomirisao proizvod s potpisom Prorasoa. Da, i mi smo prvi put gotovo pali sa nožica, kada su nam Proraso miomirisi kao iz najljepših svjetskih parfumerija obavili nosnice. Čak i ako voljeni ne testira Proraso po prvi put, bit će jednako oduševljen. The Man će nakratko odložiti svoj poklon na policu u kupaonici, a onda će mu za par dana prići i početi ga ponosno i štedljivo testirati. Rezultat: sjajna i začešljana brada, koja je sve osim neukrotiva. Božanstven miris i ljubav u zraku. Hvala, Proraso!

Vodič kroz blagdanski shopping - što kupiti i kome? 2

Blagdanski poklon za kćerku studenticu

Ako ste majka kćerke studentice, koja pritom živi u drugom gradu i za blagdane dolazi kući, znamo otprilike kroz što sve prolazite. To mlado i energično biće prepuno je novosti i počinje govoriti čim pređe prag – s kim se družila, što je radila i što je sve u modi. Da, znamo, i vi saznate uvijek nešto novo. Ove blagdane preduhitrite ju sa nečim modernim, neka se ona hvali kolegicama na faksu kako ima modernu mamu!

Drage mame, najmoderniji hair dodatak je čuveni K18. K18 Leave In maska za oporavak kose koja je inače dostupna u 5 ml i u 50 ml, sada je dostupna u praktičnom pakiranju od 15 ml.

K18 koriste i svjetski frizeri, kao i brojni celebrityji, među kojima je Khloe Kardashian.

Vodič kroz blagdanski shopping - što kupiti i kome? 3

„Kosa mi je bila jako oštećena od silnih kemijskih tretmana, kada mi je stilist preporučio ovu masku – koja mi je doslovno oživjela kosu” – oduševljeno je napisala na svom Twitter profilu, gdje je također izjavila kako je doslovce “opsjednuta” ovim kultnim proizvodom.

Vodič kroz blagdanski shopping - što kupiti i kome? 4

Blagdanski poklon za ‘krznatog frenda’

Svi koji doma imaju jednog krzanotg najboljeg prijatelja, znaju koliko je taj odnos poseban. Kada cijeli dom miriše po cimetu i ljubavi, neka i četveronožni ljubimac miriše na čistoću!
Ove blagdane našim pesekima s ljubavlju poklanjamo šampon za pse, jer i oni zaslužuju jednako dobru i kvalitetnu njegu kao i njihovi ljudski prijatelji!

Vodič kroz blagdanski shopping - što kupiti i kome? 5
Košarica