Blog

Tajna efekta brazilskog feniranja nalazi se u Cocochoco proizvodima!

Povratak s godišnjeg odmora znači i suhu i beživotnu kosu kojoj moramo posvetiti dodatnu pažnju kako bi ponovno zablistala. Kada bi nas nekim slučajem Čarobna Vila upitala kakvu kosu želimo, mi bismo joj odgovorili: Kao kod Brazilki!

Brazilke su nam se oduvijek sviđale zbog svoje prekrasne kose koja sija poput izglancanog zrcala. No, u čemu je tajna? Naravno, osim odlične genetike, potrebno je uložiti više vremena i dakako, novca, jer do sada smo naučili da lijepe stvari nisu uvijek besplatne.

Tajna efekta brazilskog feniranja nalazi se u Cocochoco proizvodima! 1

Brazilsko feniranje revolucionarna je metoda koja je zauvijek promijenila život (čitaj: kosu) mnogih žena, no efekt “kose-zrcala”, moguće je postići i drugim metodama, a neke od najslavnijih dolaze nam s potpisom Cocochoco, ili drugim riječima rečeno – potpisom gigantskog maga koji je napravio pravu malu (re)voluciju u svijetu kose.

Dakle, idemo redom:

Hair Botox

Ne želimo se podmladiti samo u licu, želimo da i naša kosa zauvijek ima mladalačku živost. S tim u vezi, poen više ide na račun botoxa za kosu jer on zapravo ne sadrži toksin botulinum, koji je glavni sastojak botoxa. Umjesto toga, to je naziv zasnovan na načinu na koji proizvod radi. Baš kao što botox djeluje opuštajući mišiće i zaglađujući kožu, tako i “botox za kosu” popunjava pojedina vlakna kose kako bi joj dao punoću i učinio je glatkom.

Tajna efekta brazilskog feniranja nalazi se u Cocochoco proizvodima! 2

Jedino što nas može odbiti od ovog tretmana je malo veća cijena, no, baš kao i kod botoksa za lice, koji također nije jeftin, reći ćemo samo da se investicija višestruko isplati. Upute za korištenje botoxa su i više nego jednostavne, a efekt je uistinu zapanjujući, sa trajanjem do šest mjeseci.

U čemu je razlika između tretmana botoksa za kosu i odnosu na keratinski tretman?

Glavna razlika između ova dva tretmana je ta što je tretman keratinom ravnanje i potpuno uklanjanje frizza, dizajnirano za one koji vole vrlo ravnu kosu, sa značajnim smanjenjem volumena. Cocochoco Hair Botox je namijenjen za obnavljanje, njegu i sprječavanje kovrčanja, za sve one čija je kosa vrlo oštećena, previše tretirana, tanke strukture ili pak treba dubinsku obnovu.

Novi Cocochoco šamponi s ceramidima

Ceramidi su poput zaštitnog sloja na vlasištu i kosi. Ova prirodna barijera ovog zaštitnog sloja od prirodne kiseline, štiti kosu i vlasište. Šamponi s ceramidima osiguravaju vlažnost kose, dakle – zbogom, osušeni vrhovi! Naravno, jednom kada je botox kose obavljen, potrebno je nastaviti adekvatnu njegu, prije svega započeti korištenje pravih proizvoda.

Tajna efekta brazilskog feniranja nalazi se u Cocochoco proizvodima! 3

Novi Cocochoco šamponi s ceramidima, uostalom kao i SVI Cocochoco proizvodi, prilagođeni su i za korištenje na kosi koja je tretirana keratinom, dakle, ne sadrže sulfate i dodatno njeguju kako netretiranu, tako i kosu tretiranu keratinom. Pakiranja su jako praktična jer su velika (500 ml) tako da nije potrebno trčati svaki put u kupovinu kada vam ponestane šampona bez sulfata.

Preporuka plus: Odličan novitet za korištenje u salonima, koji će poboljšati i vizualni identitet salona.

Cocochoco ulja za kosu

Tko jednom proba čari ulja za kosu, zauvijek im ostaje privržen.

Finalni touch definitvno daje završnu riječ cjelokupnom izgledu, a mi bismo ovaj fenomen još usporedili sa stavljanjem tijare na lijepu djevojku, moment kada lijepo može biti još malčice ljepše. Jednom kada je uređivanje završeno, ulje će dati izniman sjaj, a ako ne znate što pokloniti dragoj dami, imamo ideju 🙂

Tajna efekta brazilskog feniranja nalazi se u Cocochoco proizvodima! 4

Silk Boost krema

Silk Boost krema idealan je saveznik za dugu kosu. Također, kako se nakon keratinskog tretmana, ovisno o tipu kose, s vremenom vrhovi mogu malo deformirati, ova krema je idealna za održavanje vrhova – dovoljno je ispeglati neposlušne vrhove peglom za kosu i nanijeti ovu kremu.

Zlatokosa, pomjeri se, stiže konkurencija!

Tajna efekta brazilskog feniranja nalazi se u Cocochoco proizvodima! 5
Košarica