Blog

Smooth Experience – salonsko rješenje za neposlušnu, bezobličnu i frizzy kosu!

Znamo što nam je činiti kada je naša kosa suha, oštećena, masna ili opada – takve probleme danas, na svu sreću, rješavamo uglavnom uspješno, i to sve zahvaljujući naprednim tretmanima i kozmetici za kosu.

No, što ćemo s neposlušnom, grubom, bezobličnom, ‘podivljalom’ kosom koja se kovrča po vlažnom vremenu (tjerajući nas na plač) i jednostavno nam nikada ne dopušta da nosimo frizuru kakvu želimo?

Zvuči poznato?

Smooth Experience – salonsko rješenje za neposlušnu, bezobličnu i frizzy kosu! 1

Vlasnice ovog tipa kose s ovim se problemom počinju suočavati još u djetinjstvu (svi se sjećamo one jedne klinke sa školske fotografije, čija kosa zaklanja dva djeteta s lijeva i s desna).

Neposlušne kose postale smo svjesne u srednjoj  školi, i još uvijek se sjećamo onog razočarenja kada nas je frizerka po prvi put suočila s istinom i objasnila nam da ne možemo nositi frizuru Jennifer Aniston, niti ikakvu varijantu šiški ili frizuru kraću od dužine do ramena, jer naša kosa ima tendenciju da skače u svim smjerovima, osim u onom u kojem treba.

Smooth Experience – salonsko rješenje za neposlušnu, bezobličnu i frizzy kosu! 2
U filmu The Princess Diaries (2002.), Mia (Anne Hathaway) dobiva svoj ‘kraljevski’ makeover – zaglađivanje neposlušne kose.

I tako sve do današnjeg dana, našu buntovnu kosu držimo pod kontrolom na neko vrijeme pomoću različitih njegujućih proizvoda i sprejeva. Ipak, danas kada je kozmetička industrija dosegnula svoj vrhunac – očekujemo neko trajnije rješenje.

Spas s neba za vlasnice neposlušnih kosica

Farmavita – poznato ime u svijetu profesionalnih salonskih proizvoda za kosu, doskočio je ovoj problematici kose, i lansirao liniju zvanu Smooth Experience –  profesionalnu liniju od 6 proizvoda koja osigurava čak četiri salonska tretmana za četiri savršeno glatka izgleda kose:

  1. FILLER HIGH GLOSS SPA // Tretman za visoki sjaj – punjenje dlake,
  2. GLASS HAIR LAMINATION // Laminacija kose – efekt staklene kose,
  3. GOODBYE FRIZZ // Anti-frizz tretman
  4. PERFECT SMOOTH // Tretman za svilenkastu kosu.

Svi tretmani imaju efekt botoksa za kosu, te zahtijevaju znatno manje vremena za nanošenje u odnosu na, recimo, profesionalni keratinski tretman.

Prednosti ova četiri rituala leže i u ekonomičnosti i jednostavnosti korištenja, što se jednako odnosi i na održavanje tretmana kod kuće.

Smooth Experience – salonsko rješenje za neposlušnu, bezobličnu i frizzy kosu! 3

Sve što je ikada željela naša kosa

Ovo spasonosno rješenje svaku će buntovnu kosu pretvoriti u ‘ukroćenu goropadnicu’.

I ne samo to, ‘smirena’ i svilenkasta kosa, pružit će svakoj klijentici mladolik, njegovan, profinjen i decentan izgled.

No, zbog čega jedva čekamo da isprobamo Smooth Experience?

Zato jer nam garantira:

  1. Filler High Gloss Spa – popunjenu i nahranjenu dlaku, za potpuno pomlađenu kosu;
  2. Glass Hair Lamination – laminiranu kosu, ‘pravu kao strijelu’, zrcalnog sjaja, po uzoru na celebrity lookove s Instagrama;
  3. Goodbye Frizz – ‘posloženu’ i upravljivu kosu, bez stršećih pramenova (kontrolira valovitu i kovrčavu kosu);
  4. Perfect Smooth – savršeno zaglađenu, podatnu, urednu i svilenkastu kosu.
Smooth Experience – salonsko rješenje za neposlušnu, bezobličnu i frizzy kosu! 4

Jedinstveno iskustvo glatkoće

Posebno smo oduševljeni činjenicom da Smooth Experience odgovara svim tipovima kose, bez obzira da li je ona prirodno ravna, valovita ili kovrčava, efekt je isti za sve – zdrava, nahranjena, njegovana i sjajna kosa.

Zvuči primamljivo, zar ne?

Ukoliko želite da u Vašem salonu ponudite ‘kraljevski tretman’ , prijavite se na našu Smooth Experience edukaciju ta frizere na kojoj će ovaj sjajni tretman predstaviti edukatorica Katya Petrova, 8.10. (Sarajevo) i 9.10.2023. (Banja Luka), dovoljno je da nam se za sve informacije javite na kontakt mob/ viber/ whatsapp broj: 063 393 715.

Smooth Experience – salonsko rješenje za neposlušnu, bezobličnu i frizzy kosu! 5

Smooth Experience već sada možete pronaći na našem web shopu, uključujući profesionalne proizvode, kao i proizvode za održavanje kose kod kuće.

Što se nas tiče, već pjevušimo “Smooth Operator” od Sade i “Smooth” od Santane & Roba Thomasa, dok nestrpljivo čekamo rendez-vous s  Farmavita Smooth Experience u Sarajevu i Banjoj Luci!

I naravno, očekujemo Vas! 😉

Košarica