Blog

Smile – LED ogledala na vrhu naše blagdanske shopping liste!

Ogledalo, ogledalce moje, najljepše na svijetu si, nije što si moje!

Moja prijateljica Elena oduvijek je bila influenser, iako to nije znala ni ona, ni ostali, čak i mnogo prije nego su influenceri službeno i postojali. Išle smo zajedno u razred cijelu osnovnu i srednju školu, dakle, poznajem je gotovo cijeli život i zato to odgovorno to tvrdim.

Osim što je naročito lijepa, njeno ponašanje je prirodno graciozno, a ona je je, vjerujte mi na riječ, oduvijek imala i stila napretek. Zapravo, stila je imala toliko, da kad bi u svojoj ulici svakome poklonila po komad istog, njoj bi još uvijek mnogo ostalo.

U vezi s Elenom sve je uvijek posebno zanimljivo: način na koji se oblači, šminka i popravlja frizuru.

Svaki put kada se sretnemo na kavi, ona ima neku novu stvar na koju se ja automatski fokusiram, i onda moram doznati što je to, kako radi, u koje svrhe se koristi – i naravno gdje je kupila tu napravu, jer, gle čuda, želim je i ja.

U vezi s tim, prilikom prošlog susreta, dok smo pile cijeđeni sok u lounge baru, ona je iz torbice izvadila ruž i počela ga nanositi brzim potezima. Činila je to tako elegantno i odrješito, držeći u izmanikiranoj ruci neku neobičnu napravu.

<strong>Smile – LED ogledala na vrhu naše blagdanske shopping liste!</strong> 1

Njeni nokti u Shellac nijansi Faux Fur, izgledali su tako zvjezdano, kao kod glumice ili članice nekog slavnog rock benda.

Osim ruža, još jedna mala crna naprava u njenim rukama svijetlila je intrigantno, tako da sam brzo morala doznati o čemu se radi – a dobila sam odgovor da je to Smile, LED ogledalo koje želim imati i ja.

Elena mi je brzo otkrila zbog čega je Smile LED kompaktno ogledalo „moram imati” stvar.

Osim što je elegantno do Neptuna i nazad, privlači poglede, kazuje o našem stilu naratorski, svoj izgled možete provjeriti u standardnom zrcalu ili zrcalu s uvećanjem (2X), koje dobro dođe, prije svega prilikom šminkanja detalja i popravljanja šminke. Pritiskom na gumb, aktivira se svjetlo na ogledalu.

Osim kao džepna verzija, ogledala SMILE donose moderne varijante hollywoodskih ogledala koja se mogu odlično uklopiti u svaki enterijer.

Dodatni dašak sofisticiranosti i glamura može biti dodan svakom domu i salonu. Ugrađena svjetla pružaju poboljšano osvjetljenje i osiguravaju da nikada ne propustite nimalo, kao i da uvijek izgledate najbolje kada se spremate za izlazak. Osjećajte se kao filmska zvijezda svaki dan.

<strong>Smile – LED ogledala na vrhu naše blagdanske shopping liste!</strong> 2

Šminkerska ogledala Smile su naša inačica sada „najinstagramskijeg” ogledala na svijetu, poznatijeg kao Selfie Mirror, čija cijena je vrtoglavih 10 000 američkih dolara.

Talijanski arhitekt Ettore Sottsass dizajnirao je Ultrafragola –  ogledalo s valovitim rubovima, s ružičasto-neonskim osvjetljenjem. Ovo vijugavo ogledalo sada krasi domove najpoznatijih djevojaka na Instagramu, uključujući Bellu Hadid i Elsu Hosk.

<strong>Smile – LED ogledala na vrhu naše blagdanske shopping liste!</strong> 3

Moderni enterijeri nalažu iznenađujući faktor, pa zašto onda ne biste svoje Smile ogledalo poručili već danas, a potom ga „instalirali” na neočekivano mjesto – u dnevni boravak ili blagovaonicu?

Kod LED ogledala izvor svjetla je točno ispred vas, eliminirali sve sjene. Obična rasvjetna tijela često stvaraju sjene na vašem licu, zbog čega se teško možete vidjeti potpuno osvijetljeni. LED ogledala pružaju potpuno osvjetljenje i naglašavaju cijelo vaše lice jasnim, ravnomjernim svjetlom.

Niste li upravo otkrili novi blagdanski/ praznični poklon koji biste rado poklonili, (a naravno) i dobili na dar?

Košarica