Blog

SHELLAC – Bajka za moderne princeze!

Dan kada je Meghan Markle izrekla sudbonosno da, svom odabraniku, princu Harryu, svijet je imao oči uprte na dvije stvari; veličinu kamena na Meghaninu prstu, kao i na izbor manikure lijepe mladenke.

Svijet se nemalo iznenadio odabirom laka novopečene nevjeste, tim više što Meghan nije odabrala prozirnu nijansu, kao što su to učinile Kate Middleton i kraljica Elizabeth.

Dugo čuvana tajna, napokon je otkrivena, Meghan, vojvotkinja od Sussexa na veliki dan odabrala je Shellac (načulite ušice i otvorite notese: nijansu Unmasked).

SHELLAC - Bajka za moderne princeze! 1

Nakon ovog revolucionarnog otkrića dame diljem svijeta su pohrlile u beauty salone kako bi obavile željeni tretman.

Još jedna od dama u nizu koja je odabrala Shellac na veliki dan je i lijepa balkanska manekenka s adresom u Los Angelesu, Kristina Perić – Đurđević.

SHELLAC - Bajka za moderne princeze! 2

Shellac je otvorio nove vidike, obzirom da je riječ o luksuznoj i ekskluzivnoj liniji UV lakova za nokte koji ne sadrže gel (zbog toga se lakše uklanjaju – u potpunosti bez turpijanja).

Iako se cijeli proces nanošenja Shellac-a svodi na samo tri koraka (bazni lak – boja – završni lak), naglasak je osobito stavljen na savršenu i luksuznu manikuru. Nanošenju laka obvezno prethodi dezinfekcija, uklanjanje zanoktica, oblikovanje nokta i njega, a zatim se započinje sa procesom nanošenja Shellaca.

SHELLAC - Bajka za moderne princeze! 3

CND Shellac UV lakovi idealan su izbor, kako za klijente tako i za salone, a kod ekskluzivnog distributera Frizerlanda, dostupni su za kupovinu, u pravilu, u setu za kozmetičke salone (24 nijanse po vlastitom odabiru + popratni proizvodi + lampa + edukacija gratis), obzirom da se radi o ekskluzivnoj i luksuznoj liniji UV lakova bez gela.

Kozmetičari koji se jednom odluče na kupovinu seta, u budućnosti mogu kupovati pojedinačne lakove/ proizvode za nadopunu, gdje će za svaku nadopunu ostvariti i dodatni popust. Sa Shellac otkrićem došlo je do preokreta u vidu bajke za moderne princeze, jer doista, više se ne isplati sate i sate čekati na uređenje.

Od sada je manikura iz snova na dohvat ruke!

Košarica