Blog

Redist & RedOne: Noviteti koje moramo imati!

Kada su se, prije nekoliko godina, na domaćem tržištu pojavili Redist i RedOne kozmetički preparati, bio je to sretan dan za frizerske salone širom zemlje.

Bilo da se radi o preparatima namijenjenim za njegu kose, bilo da je riječ o onima za njegu brade, frizeri su dobili ono za čim neprestano tragaju – kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Broj zadovoljnih korisnika ubrzo je porastao toliko da su brendovi Redist i RedOne postali antonimi za njegovanu kosu i bradu.

Ove sezone Redist RedOne vraćaju se na tržište jači nego ikad. Poboljšane formule i proširena paleta, u kombinaciji sa velikim pakiranjima, predstavljaju sve ono što je jednom frizerskom salonu/ berbernici potrebno da bi mogli zadovoljiti sve zahtjeve svojih korisnika, kako u preparativnom, tako i u dekorativnom smislu.

Linija koja je osvojila srca svih žena koje su je isprobale, a uz to i oči mnogih muškaraca, jeste Redist Keratin. Šampon i maska za oštećenu kosu Redist Keratin ubitačna je kombinacija za sve uobičajene probleme koji se javljaju sa kosom, te već nakon prvog korištenja kosa izgleda zdravije, sjajnije i ljepše.

Redist & RedOne: Noviteti koje moramo imati! 1
Foto: Fashionmodeldirectory.com

Kad se na to doda još i koja kapljica nekog od Redist-ovih fantastičnih parfema za kosu – Love GardenOverdosePink Sugar ili Sweet Spice, frizura dobija sasvim novu dimenziju i pretvara se u nešto neodoljivo, te jamči uspjeh jednako na poslovnim i na ljubavnim sastancima.

Redist & RedOne: Noviteti koje moramo imati! 2

Da bi se postojanost frizure održala, tu su moćni pjena i lak za kosu Redist Full Force, otporni na sunce, kišu i vjetar. Za muškarce, definitivni hit ovog ljeta su RedOne gelovi za brijanje – Gold, Marine, Mix Fruit i Silver.

Naneseni na lice, nakon pet minuta djelovanja omekšat će i najgrublju kožu, a uz malu masažu pretvorit će se u bogatu pjenu koja će brijanje učiniti tako laganim poslom da ćete se poželjeti brijati svaki dan.

Redist & RedOne: Noviteti koje moramo imati! 3
Foto: Coolmenshair.com

U kombinaciji sa RedOne kolonjskim vodicama sa osamdeset posto alkohola, od kojih su se kao posebno omiljene izdvojile Tabacco i Lemon, vaše će brijanje osim uljepšavanja postati i čin medicinske dezinfekcije, koja je u doba pandemije virusa corona postala stvar opšte kulture.

Redist & RedOne: Noviteti koje moramo imati! 4

Stručnjaci koji su kreirali RedOne vodili su računa da uz lijepu bradu ide i lijepa kosa, pa su tako u ponudi i gelovi, pomade i vosak, koji će kosu dovesti do visokog sjaja i istovremeno je zaštiti od vanjskih uticaja. Osim preparata za njegu kose i brade, na tržištu se istakla i Redist i RedOne kozmetika za njegu kože lica i tijela.

Pilinzi, kreme, sprejevi, dezinfekciona sredstva, kao i sredstva za održavanje tehničkih aparata za njegu brade i kose, sve ćete to pronaći u Frizerlandu.

Velika pakovanja i pristupačne cijene izdvajaju brendove Redist i RedOne u kategoriju bestbuy, te ih stoga s guštom preporučujemo svima!

Košarica