Blog

Proljeće na noktima: Upoznajte ‘The Muse In You’ kolekciju brenda NeoNaila!

Proljeće u nama budi strast za životom, uvijek i opetovano donosi duh promjene i vedrine! Uživamo u buđenju svih osjetila – ponajviše onih kojim doživljavamo boje i udišemo mirise.

Priznajte da ste uživali u prelijepim mirisima behara. Jedina zamjerka toj čaroliji jeste da traje prekratko, ali to je duh mladosti koji želimo uhvatiti i držati ga što duže u sebi.

Proljeće na noktima: Upoznajte 'The Muse In You' kolekciju brenda NeoNaila! 1

Neo Nail je ovog proljeća jako inspirativan i želi da uživamo intenzivnije u vedrini proljeća, stoga:  Predstavljamo vam proljetnu kolekciju “The Muse In You“!

Budite same sebi inspiracija! Želimo Vam eksploziju samopouzdanja uz energične boje najmodernijih nijansi i sezonski hit Peach Fuzz. Osjetite bezgraničnu radost i izrazite je nevjerojatnim nail artovima uz proljetnu kolekciju “The Muse In You“!

Proljeće na noktima: Upoznajte 'The Muse In You' kolekciju brenda NeoNaila! 2

The Muse In You kolekcija sastoji se od 7 proljetnih UV gel lakova u tonovima breskve, narančaste, ružičaste i crvene boje, kao i ukrasa suhog cvijeća u 3 varijante boja.

Proljeće na noktima: Upoznajte 'The Muse In You' kolekciju brenda NeoNaila! 3

Iz navedene proljetne kolekcije pet UV gel lakova klasične je završnice. Karakterizira ih modernost, visoka pigmentiranost i korespondencija s proljetnim bojama i duhom. Dvije nijanse su prozirne sa šljokicama, jer znamo da među vama ima dama koje ne mogu zamisliti nokte i manikuru bez ove forme barem jednom u tri mjeseca!

Proljeće na noktima: Upoznajte 'The Muse In You' kolekciju brenda NeoNaila! 4

I poseban šlag na završetku ove slatke nail priče su minijaturni, sitni cvjetići! Suho cvijeće prikladno ubrano i osušeno utjelovit će duh proljeća na vašim noktima zahvaljujući NeoNailu i Frizerlandu koji želi da naše klijentice budu  u skladu s najnovijim trendovima, ali da njeguju i baštine prirodu, na svojoj koži i noktima.

Proljeće na noktima: Upoznajte 'The Muse In You' kolekciju brenda NeoNaila! 5

Kako napraviti cvjetnu manikuru na noktima:

Nježno matirajte nokte puferom, uklonite svu prašinu sredstvom za čišćenje.

Nanesite tanak sloj HARD BASE i sušite u LED/UV lampi. Po završetku sušenje nanesite sloj UV gel laka u odabranoj boji i sušite u LED/UV lampi. Ponovite ovaj korak za intenzivniji učinak.

Cvjetiće možete nanijeti pincetom ili potiskivačem na nestvrdnuti sloj UV gel laka ili na još nestvrdnuti sloj top coata (ukoliko želite decentnu i nježnu manikuru). Sušite u LED/UV lampi. (Ako površina nokta nakon nanošenja cvijeća nije savršeno glatka, nanesite još jedan sloj UV gel top coata.)

Nanesite sloj HARD TOP-a kako biste ga učinili super sjajnim i čvrstim. Prikladno osušite u LED/UV lampi.

Uživajte u cvjetnoj manikuri!

Novitete ponude NeoNaila potražite preko svog Frizerland posrednika/komercijaliste, na našem web shopu, ili u poslovnicama Frizerlanda.

Košarica