Blog

Pridružite nam se na radionici svečanih frizura s #OMC prvacima!

Strast prema svečanim frizurama kod prosječnog frizera ne jenjava, čak ni u sezoni koju ne možemo baš nazvati sezonom vjenčanja i svečanosti.
Stoga, hladne dane odlučili smo (dobro) iskoristiti kako bismo spremni dočekali period kada bismo naša mala remek djela i pokazali na dragim nam glavicama naših klijenata.


Svečane frizure kruna su frizerskog zanata i oduvijek su predstavljale izazov za gotovo svakog frizera, a zadovoljstvo u kreiranju istih ravno je uzbuđenju slastičara koji ukrašava najljepšu slavljeničku tortu.


Osim toga, nestrpljivi smo istražiti nove trendove, finese i trikove, a tome je doskočio Frizerland s najavljenim seminarom svečanih frizura kojeg će predvoditi frizerski virtuozi iz susjedstva koji su ostvarili značajan uspjeh na svjetskim natjecanjima u svečanim frizurama – Amela Fazlibegović i Sanin Fazlić.

Pridružite nam se na radionici svečanih frizura s #OMC prvacima! 1

Amela Fazlibegović vlasnica je Frizersko-kozmetičkog studija “Avangard” u Bugojnu, a već sam naziv njenog salona ukazuje na njenu posebnu naklonost i fascinaciju svečanim frizurama. Amela je frizer s dugogodišnjim iskustvom, a zidove njenog salona krase certifikati i priznanja sa svjetskih i regionalnih natjecanja, te potvrde o sudjelovanju na prestižnim akademijama i seminarima.

Osobito je ponosna na svoju G KOT Fashion Designer for hairstyles titulu, dodijeljenu od strane Beauty Akademije hair stilista Georgyja Kota, kao i certifikat Akademije za svečane frizure Victoria Schimbator 2021.


Vrhunac njenog uspjeha u frizerskom svijetu predstavlja 11. mjesto na OMC Svjetskom prvenstvu frizera 2020. godine u kategoriji Gala hair up & hair down . Edukacijama se bavi u posljednje tri godine, a kolorizacija i svečane frizure njene su uže specijalnosti.

Pridružite nam se na radionici svečanih frizura s #OMC prvacima! 2

Fotografije: Amela Fazlibegović

Sanin Fazlić – aktualni predsjednik Saveza frizera BIH i vlasnik Studija “Maestro” u Vitezu, poznat je ne samo po svojim jedinstvenim stilizacijama kose, već i po svojoj posvećenosti radu i majstorskom prenošenju znanja na frizerskim edukacijama koje vodi.
Iznimno je ponosan na svoje osvojeno 8. mjesto na Svjetskom prvenstvu frizera u Parizu 2018. godine, kao i na osvojeno 11. mjesto 2020. godine na ovoj tzv. Olimpijadi frizera.
U svojih 20 godina rada kao frizer, sudjelovao je i na mnogim regionalnim i međunarodnim natjecanjima, te osvojio brojne medalje koje zauzimaju posebno mjesto u njegovu salonu. Tako je, vro očekivano, nastupio i na brojnim revijama i scenskim nastupima u regiji, Grčkoj i Turskoj.
Kao mladi frizer koji svjetske trendove u svijetu frizura prati u stopu, redovni je sudionik različitih seminara i radionica, među kojima posebno ističe Lakmé Academy Barcelona i L’Oréal Professionnel i Kérastase Academy.

Pridružite nam se na radionici svečanih frizura s #OMC prvacima! 3

Fotografije: Sanin Fazlić

Kada kažemo svečane frizure, pomislimo upravo na one nedostižne frizure kakve viđamo u high fashion editorijalima svjetskih modnih magazina.
Da su i takve frizure zapravo dostižne, uz malo truda i korištenje vrhunskih preparata kao što su oni brenda Matrix, dokazat ćemo i pokazati na najavljenoj radionici svečanih frizura 21.02.2022. (ponedjeljak) u Frizerland centralnoj poslovnici u Vitezu, s početkom u 9.00 h.


Najavljena edukacija trajat će do 17.00 sati, što je sasvim dovoljno vremena kako biste vi, dragi frizeri, našim edukatorima postavili pitanja na koja dosad niste dobili odgovore, a koja se tiču svečanih frizura.


Po završetku edukacije, svi sudionici seminara dobit će svoj certifikat.

Najbolji dio? Svaki sudionik dobit će i Calcagni lutku za vježbanje GRATIS. Inače, talijanski proizvođač Calcagni važi za renomirani brend i nenadmašivo ime kada se radi o lutkama za trening i natjecanja. Svoju Calcagni lutku svaki frizer će zasigurno moći dobro iskoristiti za vježbanje svega naučenog na ovoj edukaciji.


Cijena edukacije iznosi 500,00 KM, a za sve dodatne informacije i naravno, prijave, stojimo Vam na raspolaganju putem kontakt mob/ viber broja: 063 081 770.


Svi prijavljeni frizeri trebali bi sa sobom ponijeti svoj vlastiti alat – fen, četke, uvijač i peglu za kosu…i naravno, dobro raspoloženje i entuzijazam!


Dobro nam došli! 😊

Košarica