Blog

Pregled 2021. godine – Najveće #hair transformacije u svijetu slavnih

2021. godina nam je protekla u znaku mnogih transformacija, kako duhovnih, tako i fizičkih. S pandemijom smo bolje spoznali sebe, a mnogi su se odlučili i na drastične promjene.

Staro, nepisano pravilo kaže da promjena počinje sa transformacijom kose, a na ovo izgleda, nisu imune ni slavne osobe.

Kako se velike svjetske metropole polako izlaze iz višemjesečnog lockdowna, mnogi su ponovno pojavljivanje shvatili kao priliku da osvježe svoj imidž i eksperimentiraju s novom frizurom. Za neke je to značilo istraživanje novih boja poput vatreno crvene i bogate smeđe ili potpuno odustajanje od boje kako bi se prihvatila prirodna siva. Drugi su se odlučili za makaze, isprobavajući tako trend “kose u resama”, ili pak trend čudesno čupave vučje frizure koja je osvojila internet (pogledaj fotografije ispod!)

Savjet plus: za pojačan volumen isprobajte Sprej za volumen Matrix Biolage.

Pregled 2021. godine - Najveće #hair transformacije u svijetu slavnih 1

Kada su u pitanju transformacije boja koje su definirale godinu, Billie Eilish je na vrhu liste. Tijekom ljeta, pjevačica je zamijenila svoje prepoznatljive zelene korijene za ledeno plavi izgled, nagovještavajući novo poglavlje dok je krasila naslovnicu britanskog Voguea. Nedavno je ponovo promijenila stvari, obojivši kosu u mocha smeđu boju koje se ni Bella Hadid i Ariana Grande ne mogu zasititi.

Pregled 2021. godine - Najveće #hair transformacije u svijetu slavnih 2

Ono što smo još zapazili, i što kanimo učiniti sa svojom kosom (samo dok se malo odvažimo!) je napadno obojeni bob u boji cigle, kakav je prethodno promovirala Bella Hadid.

Njena frizura koja nas podsjeća na onu Velme Dinkley iz crtića Scooby Doo, zapravo je hommage grungy šiku devedesetih (koji se vratio ove godine).

Savjet plus: Ukoliko se još uvijek dvoumite oko bojenja, boju najprije testirajte tako što ćete kosu obojiti kolor sprejem. Naša preporuka su Morfose sprejevi koji dolaze u ultra modernim bojama.

Pregled 2021. godine - Najveće #hair transformacije u svijetu slavnih 3

Za frizure koje su prizivale naslovne strane, potrudili su se hair stilisti Kourtney Kardashian. Nitko nije očekivao da će se slavna Kardashianka oprostiti od svojih zaštitnih znakova – opuštenih valova, te da će se odlučiti za svježi lob koji bi mogao biti sinonim za odvažnost.

Savjet plus: Da bi svježi lob ostao zaglađen, zdrav i uredan, u svoju svakodnevnu rutinu uvrstite Kérastase luksuzno ulje, u koje se kune i sama Emily Ratajkowski.

Pregled 2021. godine - Najveće #hair transformacije u svijetu slavnih 4

U međuvremenu, Willow Smith, američka glazbenica odlučila se na posve dramatičnu promjenu, obrijavši svoju kosu prilikom izvođenja svog hita iz 2010. godine “Whip My Hair”, skrenuvši tako simbolično pozornost na kraj jedne ere, te doba novootkrivene mudrosti i samoosnaživanja.

Pregled 2021. godine - Najveće #hair transformacije u svijetu slavnih 5

Ostale “velike stvari” kada je riječ o kosi uključuju drastičnu promjenu boje slavne kćerke Micka Jaggera. Naime Georgia May Jagger je svoju platinastu blonde boju odlučila zamijeniti ekscentričnom bojom ružinog drveta.

Pregled 2021. godine - Najveće #hair transformacije u svijetu slavnih 6

Rihanna nam je pokazala da je ponovno poželjela biti dugokosa Pocahontas s Barbadosa (i u tome je i uspjela!), dok se Lady Gaga vratila “svojoj boji”, ali se nešto poigrala s formom, te sada nosi frizuru koja će zasigurno dobro pristajati odvažnim damama.

Pregled 2021. godine - Najveće #hair transformacije u svijetu slavnih 7

Savjet plus: Da bi dugokose (p)ostale prave Pocahontasice, neka ne idu dalje od Wet Brush četki koje su u Frizerland stigleu novom pojačanju!

Pregled 2021. godine - Najveće #hair transformacije u svijetu slavnih 8

Trend sive kose zavladao je diljem svijeta a odlučno ga je odlučila debitantski “zapratiti” i kraljica Letizia od Španjolske.

Bivša novinarka je postala član kraljevske obitelji nakon vjenčanja 2004. godine, a u Španjolskoj je utjecajna koliko i vojvotkinja Kate – čiji prešutni pečat odobravanja može značiti nove milijune sljedbenika.

Njen opušteni pristup sijedom izrastu je dodatni dokaz da će u narednoj godini porasti trend sijede/ sive kose – bilo prirodne ili obojene.

Pregled 2021. godine - Najveće #hair transformacije u svijetu slavnih 9

Savjet plus: Ako želite svojoj sivoj kosi podariti sjaj i mladalačku vitalnost, preporučujemo upotrebu Matrix So Silver linije. Total Results So Silver je profesionalni salonski šampon za čišćenje koji eliminira dosadne, žute tonove. Osvjetljava pramenove na plavušama i dodaje svjetlucavu svjetlinu obojenoj i prirodnoj kosi (u rasponu od sijedih do bijelih nijansi).

Koja celebrity hair transformacija Vam se najviše sviđa?

Svoje mišljenje podijelite s nama u facebook komentarima!

Naslovna fotografija: Vogue.com

Košarica