Blog

Ove maškare smo sasvim netko drugi!

U francuskom filmu Prezir (Le Mépris), zanosna Brigitte Bardot igra Camille-u, bivšu daktilografkinju koja čezne za istinskom prisnošću i zajedništvom u braku sa nesigurnim scenaristom.

U jednom trenutku saopćava svom sumnjičavom suprugu da je kupila nešto. U sljedećoj sceni se pojavljuje sa crnom vlasuljom na glavi, te se u trenu pretvara iz zanosne blondine u koketnu crnku.

Tko god je imao priliku gledati ovaj film, zasigurno je i sam, na trenutak želio promijeniti izgled svoje kose uz pomoć perike.

Jedna od rijetkih prilika kada si možemo dopustiti da budemo sasvim netko drugi je svakako karnevalski dan, ili kako to u žargonu jednostavno zovemo – maškare. Na taj dan, za trenutak ćemo se odvojiti od svog vlastitog ja i uz pomoć malih pomagala postat ćemo neko novo biće!

Ove maškare bit ćemo sama svoja Pepeljuga koja se uz pomoć staklenih cipelica (čitaj: pravog frizerskog preparata) pretvara u divu večeri.

Posebno smo slabi na perike koje nose label  Made in Germany, brenda Gisela Mayer. Kombinacija prirodne i visokokvalitetne umjetne dlake zavarat će i najbudnije oko, jer izgledaju uistinu fantastično. Cijenu možete dobiti na upit, kao i naručiti kombinaciju koja vam odgovara.

Inače, perike su jako popularne i kod pripadnica visokog društva, te kod glumica i modela, koje ih često koriste kako za javna pojavljivanja, tako i za privatne prilike.

Tako je i naša miljenica, Emily Ratajkowski, inače zaštitno lice brenda  Kérastase, velika ljubiteljica perika.

Ove maškare smo sasvim netko drugi! 2

Ako pitate za naš savjet, toplo ćemo preporučiti periku Midnight Berry.

Osim samo za maškare, slobodno ju možemo nositi i gdje god poželimo, baš kao glavna junakinja u filmu Prezir.

Ove maškare smo sasvim netko drugi! 3

Bilo kuda, dugačke trepavice svuda.

Ovo je naše geslo kada se spremamo za maskenbal ili kada jednostavno želimo emitirati dašak Brižitkinog glamura.

Ovaj put biramo Ardell Corset – 502. Po uzoru na svjetske modne centre i Tjedne mode, odabrat ćemo nešto posve bujno i raskošno, za dane kada poželimo treptati koketno poput Marilyn Monroe.

Jednom kada uvidite moć umjetnih trepavica, shvatit ćete i razliku između Norma Jeane Baker pojave i one koja plijenu pozornost pod imenom Marilyn Monroe.

Moć umjetnih trepavica nije podcjenjivala ni Sophia Loren, koja ih je ponosno nosila veoma često.

Ove maškare smo sasvim netko drugi! 4

A kako se vi pripremate za ove maškare?

Ukoliko se još niste odlučili za masku/ styling, požurite, jer sada ćete imati i motivaciju za to!

Vaš kreativni izričaj (fotke ili video, ili pak oboje), svoje frizure, makeup looka ili manikure s maskenbalskom tematikom nam šaljite na Frizerland Facebook ili Instagram stranicu ili putem maila na: marketing@frizerland.ba Uz svoj uradak potrebno je navesti barem jedan proizvod iz Frizerlanda koji ste koristili za kreiranje svoje maske ili maskenbalskog makeup looka/ manikure.

Kao inspiracija vam može poslužiti Ana Bavrka, koja je famoznu ljubičastu periku Gisela Mayer.

Svoje radove nam šaljite najkasnije 2.3.2022. kada ćemo proglasiti 5 dobitnika.

Najbolje pristigle radove darovat ćemo s po jednim poklonom iznenađenja iz Frizerlanda, uz koji će svaki dan biti maskenbal!

Sretno svima!

Ove maškare smo sasvim netko drugi! 5

Košarica