Blog

Otpetljivači za sretna jutra!

Način na koji četkamo kosu, pogotovo u posebnim uvjetima, kada je mokra, pod utjecajem klora, vrućeg zraka iz sušila za kosu, nakon zahtjevnih tretmana – sve to direktno se odražava na izgled kose. Kosa je najslabija kada je mokra, a četkanje grubom i nepogodnom četkom može prouzrokovati ispadanje dlake te njeno oštećenje koje se manifestira u obliku nepoželjnih rasvjetalih vrhova.

Otpetljivači za sretna jutra! 1

WetBrush četke, poznatije kao “čudotvorni otpetljivači” veliki su trend u svijetu već dulji niz godina, a njihovom pojavom na tržištu svijet je doznao više o pravilnom četkanju, toj do tada sporednoj stvari.

“Lagano klizi kroz kosu i ne čupa, odlična je za češljanje mekane kose i moj sin je jednako obožava kao i ja!” – Anna, čitateljica, naslov objavljen u New York Magazinu.

WetBrush četke-otpetljivači su američki proizvod koji dolazi u famoznom spektru veličina i oblika, pa osim što su nježne prema kosi, odlično i izgledaju, pa su dobar izbor za prikladan poklon za frendicu iz ureda, kao i za modernu tinejdžerku. Neka od izdanja inspirirana su marokanskim mozaicima i uzorcima, ručno oslikanim dječjim slikovnicama iz prošlog stoljeća, engleskim vrtovima, safarijem, kao i geometrijskim oblicima koji predstavljaju high tech kulturu.

Osim klasičnog dizajna, WetBrush u ponudi ima i salonske modele za feniranje koji su inovativno rješenje za frizerske salone kao i klijente sa specifičnim zahtjevima. Glatka, podatna i zdrava kosa uz WetBrush četke mnogo je približnije svladan izazov, a ako želite napraviti mali test da li je vaša kosa zr+drava – čitajte dalje!

Otpetljivači za sretna jutra! 2

TEST: Napunite posudicu s vodom i potopite vrhove kose u vodu. Ako kosa pluta u posudici – zdrava je, ako potone i brzo i lako upija vodu, oštećena je.

Da biste poboljšali zdravlje svoje kose, WetBrush-icom lagano možete masirati tjeme kako bi proradila cirkulacija i time pospješujete rast svoje kose.

Uz WetBrush otpetljivače rana jutra će biti zasigurno trunčicu sretnija! ?

Košarica