Blog

Olaplex – Tajna moderne Zlatokose

Kada se pojavio prvi Olaplex koncentrirani tretman, izbio je pravi vatromet reakcija na američkom tržištu, a potom i šire.

Cijela salva u počast ovom revolucionarnom izumu dala je naslutiti što se dogodilo, a američki frizeri koji rade na kosi najuglednijih glumica svijeta ovo hair otkriće usporedili su sa Graham Bellovim otkrićem telefona. Jesmo li sada približili o kakvom magičnom sastojku je riječ?

Olaplex - Tajna moderne Zlatokose 1
Foto: Forbes.com

Olaplex je napravio doslovnu pomamu kod dama svih starosnih skupina i rasa, pa su čak i egzotične mulatkinje koje obično muku muče s “frizzy” vlasima komentirale: “Ako biste me pitali s kim ću stupiti pred oltar, moj odgovor bi bio Olaplex, uvijek i iznova, biram Olaplex, prije ikakvog muškarca.”

Druga je pak izjavila: “Kunem se u ovaj sveti gral. Spasio me u mom prelomnom životnom trenutku, kada sam iz čokoladno-smeđe odlučila preći u platinasto plavu. Moj frizer je u cijeli proces dodao Olaplex, i moja kosa je odjednom dobila takvu podatnost i sjaj da su me ljudi zaustavljali na ulici da pohvale moj izgled. Olaplex broj tri sam nastavila koristiti i doma.”

Olaplex - Tajna moderne Zlatokose 2
Foto: Hellomagazine.com

Olaplex je najmudrije izabrati kada želimo prikriti velika oštećenja izazvana kemijskim reakcijama, te kada želimo popraviti opće stanje naše kose. Jednom kada iskusimo njegove čari, teško ćemo se priviknuti na išta manje od ovog čudotvorca koji je tajna svake moderne Zlatokose.

Obzirom da je cijeli svijet opravdano poludio za ovom moćnom stvarčicom, malčice više nakon što je jedan hair stylist otkrio da ga koristi na kosi zamamih sestara Kardashian. Osim ovoga, otkrio je i još jednu tajnu: ako operete kosu i potom nanesete Olaplex broj tri, kojeg je potrebno ostaviti da prenoći utrljan u kosu cijelom duljinom, postići ćete “wow efekat”, kojeg zvanično proizvođači opisuju kao “patentirani, aktivni sastojak koji djeluje na molekularnoj razini u potrazi za pokidanim vezama u kosi uzrokovanim kemijskim i mehaničkim oštećenjima.”

Olaplex - Tajna moderne Zlatokose 3
Foto: Traceycunningham.com

Generalni uvoznik Olaplexa za BiH je Frizerland, tako da je odlična stvar da svi oni koji žele ići u korak s vremenom i koji u svom salonu žele ponuditi samo “kremu hollywoodske kreme”, mogu to bez problema učiniti, vrlo jednostavnom narudžbom, za koju nije potrebno prethodno interkontinentalno komuniciranje.

Olaplex 1 i Olaplex 2 dolaze isključivo u setovima, (Intro set i Traveling set), koji se prodaju isključivo salonima. Klijenti kod kuće mogu koristiti sve Olaplex “čudototvorce” od broja 3 pa na dalje. Frizerland u svojoj ponudi ima i 3,4, 5 i 6 te planira uskoro osigurati i broj 7. Sjajno, zar ne?

Košarica