Blog

Njujorški glamur i odsjaj morskog sunca na kosi donose Vam Min Kim i Frizerland

Isplanirali smo Vam kraj travnja/aprila, ukoliko imate planove, odgodite ih i pomjerite, jer Vas čeka frizersko i stilsko osvježenje! Želimo da ovoga proljeća procvjetate uz Min Kim!

Naša edukatorica prevalit će prekooceansko putovanje za frizere i stiliste koji žele biti u korak sa svjetskim hairstyles trenovima, jer upravo iz Min Kimina „Butterfly Studio“ salona izlaze svjetske dive uspravljene glave ponosne  na tretman i uslugu koloristice i edukatorice, koja već znatan broj godina nosi titulu međunarodne edukatorice za L’Oréal Professionnel Paris!

Što kažete?!

Njujorški glamur i odsjaj morskog sunca na kosi donose Vam Min Kim i Frizerland 1

Na stageu Hotela Hills, u Sarajevu, 28. i 29. travnja pojavit će se žena bogatog stila, inspirativnog karaktera, talentiranog oka za detalj, promjene, korekcije i inovacije! Min Kim ćemo zadržati dva dana u našoj zemlji, bit ćemo centar regije rasplamsani njujorškim glamurom okupan u sjaj kose na suncu. Zato, prenite se iz sna i usudite se s nama odsanjati bajkovitu stvarnost  svjetske edukatorice koja je nadahnuće i muza stilistima diljem svijeta. Pa, neka bude i Vama!

Što Vas očekuje?

Njujorški glamur i odsjaj morskog sunca na kosi donose Vam Min Kim i Frizerland 2

Prvi dan, 28. travnja/aprila (nedjelja) rezerviran je za Look & Learn kroz prizme različitih inačica balayage-a: French Balayage Pearls, Milky Dream, French Balayage Milky Way. S Min ćemo se družiti od 14:00 do 18:30, a večernja zabava je rezervirana za 19:30 h. Zato, spremite dosta glamura, elegancije i dobrog raspoloženja!

Drugi dan, 29. travnja/aprila (ponedjeljak) predviđen je za Workshop, odnosno detaljan rad na lutki s edukatoricom. Neovisno o prisustvu na jednom ili oba događaja, spremite svoje pitanje jer je Min jako komunikativna i susretljiva žena koja savršeno uživa u poslu i ima na pretek slobodnog vremena!

Od dječjeg pejzaža do tehnike o kojoj bruji cijeli svijet

Njujorški glamur i odsjaj morskog sunca na kosi donose Vam Min Kim i Frizerland 3

Edukacija nosi naziv French Balayage & Milky Dream, tehnike razvijene do savršenstva, a inspirirane ljubavlju ka moru i odsjaju kose na sunčevim zrakama, jer je Min odrasla uz plavetnilo mora. Ova edukatorica ispunjava želje klijentica kada je u pitanju posvjetljivanje kose, no zagovara prihvaćanje prirodne teksture kose uz blage korekcije. Majstorica je za oslikavanje prirodnih boja koje nježno poput mlijeka izrastaju u balayage.

Frizerska znanost

Njujorški glamur i odsjaj morskog sunca na kosi donose Vam Min Kim i Frizerland 4

Jeste li znali da je „Butterfly Studio“ ujedno i testni laboratorij L’Oréal Professionnel Paris-a? Sve što dizajnira ovaj prestižni brend, Min Kim istražuje i testira mjesecima, strogo ocjenjuje i nalazi kritike, daje prijedloge i svoje percepcije. Običava na edukacijama predstavljati novitete i biti šapat  za jednostavno, brže i učinkovitije, tko zna, možda se i Vama posreći ovoga puta da iz usta  globalnog edukatora čujete nešto novo što još ne postoji u prodaji! Zato, sretno!

Njujorški glamur i odsjaj morskog sunca na kosi donose Vam Min Kim i Frizerland 5

Vjerujemo da je ovo događaj za tebe, i uvjereni smo na zidu svog salona želiš imati potpis stiliste/edukatora iz New Yorka, zato rezerviraj svoju kartu ovdje!

Vidimo se!

Košarica