Blog

Neofollics – za novi život vaše kose, vlasišta i brade!

Gotovo svaki drugi čovjek ima problem sa kosom i vlasištem, bilo da se radi o peruti ili opadanju. Ovdje se ne radi uvijek o zasebnoj problematici, već o popratnim pojavama koje ukazuju na narušeno zdravlje organizma. Ipak, u tom slučaju potrebni su nam proizvodi koji ne samo da neće naškoditi našoj koži, kosi i vlasištu, već koji će dati sve što je u njihovoj moći da nam pomognu u datom problemu.

Ovdje uskače Neofollics – nizozemski brend čiji je kultni proizvod Losion za stimulaciju rasta kose nominiran za prestižnu nagradu Dutch Beauty 22/23.

Neofollics – za novi život vaše kose, vlasišta i brade! 1

Riječ je o uistinu moćnom Neofollics losionu za rast kose koji sadrži jedinstvenu formulu prirodnih sastojaka koji aktiviraju folikule dlake i daju im hranjive tvari potrebne za zdrav rast kose. Rezultati korištenja se mogu očekivati nakon par mjeseci korištenja, dakle potrebna je upornost, ali kada uočite rezultate, shvatit ćete da vrijeme i novac niste uzalud  tratili.

Visokokvalitetni proizvodi su zajamčeni. A Neofollics možemo usporediti sa luksuznim ljekarskim brendovima, koje u ljekarnama čuvaju u staklenim vitrinicama, pod katancem.

U Neofollics proizvodima nećete pronaći štetne tvari poput SLS-a i drugih sulfata, silikona i parabena.

Svi proizvodi kao i tehnike korištenja su pomno osmišljene u labovima, klinički su dokazano učinkoviti, te zauzimaju visoko mjesto na ljestvici zadovoljnih korisnika.

Na primjer, nije zabilježena niti jedna nuspojava prilikom korištenja. Stoga, Neofollics je lakše koristiti od prosječnog tretmana za kosu. Djelomično zbog toga, sada imamo na tisuće zadovoljnih korisnika širom svijeta!

Neofollics – za novi život vaše kose, vlasišta i brade! 2

Scalp Therapy – terapija za problematično vlasište

Posebna linija predviđena za one s problemom s peruti, pa čak i seborejom. Vlasište održava hidratiziranim. Šampon iz ove linije sadrži odgovarajući udio klimbazola, koji ima antigljivična svojstva i tako djeluje na smanjenje crvenila, svraba i ljuštenja vlasišta.

Šampon, maska i gumena masažna četka idealan je trio koji će, uz malo strpljenja i pravilnog korištenja znatno pomoći u problemu s peruti i seborejom.

Neofollics – za novi život vaše kose, vlasišta i brade! 3

Hair Growth – linija za poticanje rasta kose

Idealna kombinacija za uporabu jesu šampon, balzam, losion i roler za vlasište. Formula je univerzalna i za žene i za muškarce.

Odabrani sastojci, najbolji zamislivi ikad, na kosu i vlasište djeluju ciljano. Naravno, potrebna je frekventna upotreba i malo strpljenja za prve rezultate.

S obzirom da je opadanje kose, posebno kod muškaraca čest problem (zbog genetske predispozicije) ne mogu se naravno očekivati čuda, ali se može smanjiti, odnosno usporiti njen proces opadanja.

Neofollics – za novi život vaše kose, vlasišta i brade! 4

Beard Growth – linija za poticanje rasta brade

Još jedna linija koja oduševljava muške klijente je Beard Growth linija – za rast brade, koju rado upotrebljvaju i mladi muškarci, jer nije tako rijetka pojava da je brada na mjestima prorijeđena, te da joj je potrebna obnova.

Liniju čine serum i roler za bradu. Losion se naime, kombinira s rolerom za masažu brade jednako kao i šampon protiv opadanja kose s rolerom za vlasište.

Neofollics serum za rast brade jedan je od najnaprednijih i najučinkovitijih seruma za rast brade na tržištu. Znanstveno ispitani sastojci ubrzavaju rast dlačica na bradi, te djeluju dodatno stimulirajuće na oslabljene folikule dlake.

Serum za rast brade ima ugodan, suptilan miris i ne samo da pruža puniju bradu, već ju i opskrbljuje hranjivim tvarima, što rezultira zdravijim izgledom brade.

Neofollics – za novi život vaše kose, vlasišta i brade! 5

Roler za masažu brade, već je dugo godina u svijetu trend kojem pribjegavaju mlađi muškarci, a ne libe ga se koristiti ni gospoda u zrelim godinama, obzirom da roler potiče rast brade na više načina.

Ovaj roler za bradu aktivira i potiče rast brade na više načina. Ima 540 mikroskopskih iglica od 0,5 mm, koje bezbolno prodiru u kožu.

Masažom pomoću ovog rolera stvaraju se mikroskopske rupice u koži na liniji brade.

Prikladan je za svakog muškarca (18+) koji želi: potaknuti rast brade, aktivirati nove dlačice brade, imati bujniju bradu, kao i poboljšati stanje svoje kože.

Neofollics – za novi život vaše kose, vlasišta i brade! 6

Ukoliko imate dva, ili čak sva tri navedena problema – opadanje kose, perut i slaba brada, dobra vijest je da su svi proizvodi komplementarni i da se mogu koristiti istovremeno odnosno, kombinirati.

Neofollics proizvode potražite u Frizerland trgovinama ili na Frizerland web shopu!

Košarica