Blog

MegaTan – Oda tamnim tijelima!

Eru 90-ih obilježio je Gianni Versace i njegovi modeli koji su sa sobom donijeli hype isklesanih, tamnih tijela, koja su mamila uzdahe nazirući se iz poluraskopčanih košulja i pripijenih majica.

Ovaj evergreen look nedavno je utvrdila i Giannieva sestra, Donatella Versace sa rečenicom koja je poprimila kultni status: “Žena nikada ne može biti dovoljno tamna i plava!”

MegaTan - Oda tamnim tijelima! 1

Zlatni lanci, animal print i smjela odjeća naprosto izgledaju bolje na preplanulom tenu, pa su tako disko klubovima 90-ih godina palili i žarili nakvarcani mužjaci sa izbrijanim, glatkim bradama i napetim mišićima boje afričkog pijeska!

Gianni, grazie! Poruka primljena!

Giannieva osunčana tijela nastavila su da žive i nakon njegove smrti, pa su tako i Victoria’s Secret čelnici zaključili da modeli izgledaju daleko bolje kad ih se pošalje u solarij, a nakon toga izgledaju kao da ih je poljubilo “hiljadu sjajnih sunaca”.

MegaTan - Oda tamnim tijelima! 2

Fotografija: Flipboard.com

MegaTan preparati za prije i poslije sunčanja i solarija

U Frizerlandu možete pronaći MegaTan, brend koji pomaže ten dovesti do zavidne razine, te ga održati jednako dobrim i nakon izlaganja suncu/solariju.

MegaTan – profesionalni preparati za savršenu preplanulost kože odlikuju se po tome što u svom sastavu imaju mješavinu blagotvornih ulja kao što su kokosovo ulje, kakao maslac, ulje badema, arganovo ulje, ulje jojobe te maslinovo ulje.

MegaTan linija obogaćena je uljima za prije i poslije sunčanja, losionom za solarij, koji je usput rečeno, prava “the bomb” (svaka šminkerica bi trebala imati jedan primjerak u torbi), te losionom za poslije sunčanja i solarija, kao i sprejem za zaštitu kose od solarija i sunca.

U vrijeme pandemije, kada još nismo sigurni hoćemo li biti u mogućnosti otputovati do morskih obala, put do brončane puti ide preko solarijuma, via kreme-za-solarij.

MegaTan - Oda tamnim tijelima! 3

Losion za solarij s prirodnim bronzerom MegaTan – Lux Black Booster

Kako smo uvijek raspoloženi za de luxe varijante, posebno smo se zaljubili u losion MegaTan – Lux Black Booster, a najviše nam se dopada to što imamo više opcija – veliku tubu (125 ml), kao i vrećicu u koju stane simpatičnih 15 ml.

Ako se dogodi da usred kave u gradu odlučimo odjuriti po dozu samopouzdanja pod solarijske lampe, tu je ovaj zgodni paketić koji će nam udahnuti brončanu put na kojoj bi pozavidio i sam Amon Ra.

MegaTan - Oda tamnim tijelima! 4

Kao što smo već pomenuli – Gianni Versace je doprinijeo svojevrsnoj glamurizaciji tamnim tijelima, a oda tom kultu sadržana je u bočicama MegaTan-a.

Košarica