Blog

MATRIX – Instagram revolucija u vašoj kosi!

Znate li tko ili što se krije iza Instagram #hastagova #matrix i #iammatrix?!

Otkrit ćemo tajnu – u pitanju je Matrix, američki brend za njegu i bojenje kose, a odnedavno Frizerland ima čast biti generalni zastupnik i uvoznik ovog brenda za Bosnu i Hercegovinu.

Da budemo jasni, ovaj brend već neko vrijeme pokorava Instagram , američko tržište i neukrotive kose čuvenih hollywoodskih ljepotica. Jedna od diva koja je otkrila sve čari Matrixa je i Fergie koja zavodi svojim platinastim uvojcima, oh, la, la! Osim Fergie, u Matrix je odavno zaljubljena i Nicky Hilton, čuvena bogatašica koja puni novinske stupce o svom raskošnom životu. Hm, ako je ona zadovoljna Matrixom, bit ćemo sigurno i mi.

MATRIX – Instagram revolucija u vašoj kosi! 1

Ukoliko Vi ili Vaš klijent zahtijevate zlatni odsjaj u kosi, bez neželjenog žutila, s Matrixom imate kec u rukavu, jer naravno, danas svi želimo izgledati što ljepše i prirodnije, a mladost želimo podariti i kosi uz pomoć baby pramenova, koje možemo postići uz pomoć Light Mastera, jedinog sustava posvjetljivanja kojeg ćete ikad trebati. S uljnim dodacima (a svi znamo koliko se moćnici iz svjetskih beauty kuća kunu u ulja), omogućava precizno posvjetljivanje uz dodatnu njegu.

No, za one koji žele ići korak ispred, prkositi klasici te izraziti svoj buntovnički stav i stil, tu su Socolor i ColorSync, cijela paleta umjetničkih boja koja će svaku kosu oslikati kao najlljepše barokno platno. Linije su svakako predočene kao odgovor na pitanja novih influencera, onih koji su vječito jednu stepenicu više, te traže gotovo nemoguće oblike i boje koje ponosno žele predstaviti digitalnoj stvarnosti.

S druge strane, sa svjetskih pista nam diktiraju crvenkaste i bakarne tonove kao i podtonove, ružičastu boju zlata i sve boje prirodnog i prerađenog drveta, koje ovu sezonu treba da nosimo u kosi. Drastičnoj razlici boje korijena kose u odnosu na vrhove, polako dolazi kraj, a Matrix u svojoj kreativnoj radionici ima rješenja, sam najljepše boje koje će se razviti do samog savršenstva.

Za vegane i prirodnjake, Matrix je spremio Biolage i Oil Wonders, liniju sačinjenu od organskih ekstrakata, te preparate inspirirane antičkim ritualima za njegu kose.

Dakle, za svakoga po nešto ili što bi naše stare bake uobičavale reči, “vragu malo bilo”. Koji je vaš izbor?

Košarica