Blog

KUNO: Moserovo remek-djelo za vaš majstorski potez!

Alat naš svagdanji, s kojim se “družimo” svaki dan i pomoću kojeg zarađujemo za život, složit ćete se, za nas ima mnogo veće značenje od pukog pomagala. Ta veza između alata i njegova vlasnika ponekad je vrlo emotivna i emocionalna, i svi vrli majstori svog zanata to vrlo dobro znaju.

Bila to kliješta, kist ili u našem slučaju – mašinica za šišanje – alat kojim obavljamo svoj posao jednostavno treba biti ‘kao napravljen’ baš za našu ruku.

No, oruđa nažalost i ne traju baš vječno, a pored toga, uvijek i iznova ‘iskaču’ nam novi zahtjevi klijenata i trendovi s kojima nam se valja pozabaviti. A svi ti novi izazovi ponekad zahtijevaju i – novo pomagalo.

Iako se volimo poigrati s ‘igračkama’ najnovije tehnologije, ni to nam ponekad nije dovoljno – želimo da naša nova aparatura ima svoju ‘priču’ i asocira na sve ono što joj je prethodilo, nešto poput…najnovijeg čeda frizerskog giganta u svijetu mašinica za šišanje – MOSER-a, i njegovog modela “KUNO”.

KUNO: Moserovo remek-djelo za vaš majstorski potez! 1

Moserovo najmoćnije, najizdržljivije i najkompaktnije remek-djelo

Povodom svoje 75. obljetnice, kultni njemački brend MOSER spojio je prošlost i budućnost, i realizirao ono o čemu je njegov osnivač Kuno Moser i sanjao – alatku koja će postati sinonim pomagala za frizerski i berberski zanat, i pomoću kojega će frizeri moći provesti svoju maštu u djelo.

Dok je prva MOSER-ova mašinica nosila naziv FAMOS (njemački za “izvrsno”), bilo je neupitno kako će ovaj slavni schwarzwaldski brend nazvati svoj najnoviji proizvod – nova mašinica ‘krštena’ je pod imenom njenog osnivača.

Naime, KUNO ne samo da je najkompaktniji profesionalni uređaj s dva seta oštrica koji su trenutno dostupni na tržištu, već i pravi hommage osnivaču tvrtke Kunu Moseru.

“Naše remek-djelo za vaš majstorski potez” – MOSER-ova je uzrečica kada se govori o KUNO-u.

KUNO frizerima nudi nekoliko razloga pro i nijedan contra.

KUNO: Moserovo remek-djelo za vaš majstorski potez! 2

Evo zašto nas je jednostavno očarao:

  • Kompaktan je i lagan…ali moćan!
  • Drugo je ime za preciznost!
  • Njegova Blending Blade oštrica – pretvara fade-ove u remek djela: njeni posebni, valoviti rezni zubi i iznimno kratka duljina rezanja (0,5-2 mm)  savršeno spajaju prijelaze u tren oka, bez problematičnih rubova ili slojeva.

Oštrica se može sklopiti bez alata i jednostavna je za promjenu.

  • Posjeduje i Magic Blade  oštricu od 0,7 do 3 mm namijenjenu za rad s češljićima – nastavcima i tehniku šišanja „mašinica preko češlja“. Savršen je alat za moderne stilove!
  • Dolazi ‘u paketu’ s: 6 Premium magnetnih češljića za od 1,5/3/4,5/6/9/12 mm, stalkom za punjenje, utičnim transformatorom, četkicom za čišćenje i uljem.
  • Radi s kabelom i bez kabla – vama po volji!
  • Savršenog je ergonomskog oblika i elegantnog dizajna – pravi model za ‘pokazivanje’ ali i cjelodnevno držanje i rad.
  • Ima as u rukavu: izdržljivu Li-Ion bateriju koja će vas služiti 2 puna sata. Njeno punjenje traje samo 1 sat i 10 minuta.
  • I naravno – garancija: baterija – 3 godine, motor – 5 godina!

KUNO: Moserovo remek-djelo za vaš majstorski potez! 3

Josip Soldo, poznati mladi frizer iz Širokog Brijega, sa svojim je ocem Draganom Soldom, vlasnikom berbernice “Puškanović” među prvima je imao čast isprobati prestižni KUNO, od kojeg se i danas ne odvaja:

“Radimo već preko pola godine s KUNO-om. Već ‘na prvu’, ova nas je mašinica osvojila upravo zato jer je praktična, mala i ugodna za držanje. Njena snaga se može osjetiti –  vjerojato je to dosad najjača mašinica koju sam posjedovao. Vrlo je precizna,  daje odlične rezultate i malo je reći da sam zadovoljan!” – otkrio nam je Josip.

Dragi frizeri, pomoću Moserovog KUNO-a usudite se kreirati frizure sutrašnjice – i naravno, podijelite s nama svoje dojmove!

Košarica