Blog

Kosa u fokusu: Pojačaj volumen, baby!

Gotovo ne postoji osoba koja barem jednom nije zastala pred fotografijama američkih fotografa, a slika i prilika je uvijek ista: natapirana ljepotica s raskošnim volumenom kose; crnog, izvučenog tuša na kapcima, zavodljivo pozira drsko gledajući u kameru.

Okay, što možemo iskopirati s te fotke? Volumen, baby!

Kosa u fokusu: Pojačaj volumen, baby! 1

Matrix – High Amplify

Posegnut ćemo za nečim američkim i nečim plavim ako želimo “salonski” volumen u kosi.

High Amplify linija koju potpisuje čuveni Matrix zaslužna je za laganu formulu, bez silikona, s proteinima, koja pomaže u jačanju strukture mekane i opuštene vlasi. Nakon korištenja High Amplify linije, kosa je voluminozna sa lifting efektom koji traje.

High Amplify linija sastoji se od sljedećih proizvoda:

Šampon za volumen Matrix High Amplify

Balzam za volumen High Amplify

Sprej za volumen Matrix High Amplify

Tretman za kosu Matrix Shine & Rinse Lamellar

Kosa u fokusu: Pojačaj volumen, baby! 2

“Ovo je zapravo prvi šampon koji daje volumen kosi. Topla preporuka kolegama!” – Madalina – frizer, o šamponu Matrix High Amplify

Kako rade?

Ovi ljepotani u azurno-plavim bocama rade odlično sami za sebe, a u sinkronizaciji još bolje. Mi posebno izdvajamoSprej za volumen High Amplifykoji radi tako što glavu prilikom sušenja kose oborimo prema dolje, te šampon špricamo direktno na tjeme, odnosno na korijen kose i na taj način “boost-amo” volumen.

Kosa u fokusu: Pojačaj volumen, baby! 3

Osim šamponiranja i sprejanja, ne podcjenjujte ni čari balzama. Zapravo receptura je vrlo jasna: raskošna kosa više nije tajna ako se njome samo dovoljno pozabavimo. Balzam za kosu će vrhovima pružiti dodatni sjaj i onemugućiti zapetljavanje.

Ako ste frizer ili jednostavno poklonik većih pakiranja, u tom slučaju preporučujemo ona ‘XXL’.

I da, naravno, kosi (i životu!) dodat ćemo još malo dodatnog sjaja uz pomoć tretmana za kosu High Amplify Shine Rinsekoji je okarakteriziran kao visoki pojačivač sjaja. Nakon šamponiranja High Amplify šamponom, lagano istisnite višak vode iz kose. Nanesite proizvod u cik-cak potezima, umasirajte u kosu dok se ne zapjeni, pričekajte 8 sekundi, a zatim isperite. Ovaj je proizvod izvrsna alternativa regeneratoru za svakodnevnu upotrebu.

Blic, škljoc! Nakon ovoga, spremni smo za poziranje!

Košarica