Blog

K18 novotarije koje ispunjavaju naše snove o kosi!

Frizerski svijet je već odavno lud za K18, američkim brendom koji je napravio pravu pomutnju u salonima, te koji nudi inovativna rješenja za oštećenu kosu.

Prethodno su se proizvodi za njegu kose dijelili u dvije kategorije: šampone i regeneratore. Ti „prapočeci” njege kose danas imaju moćne saveznike, a tehnologija je toliko napredovala da je uz pravilnu njegu moguće postići željeni izgled kose, čak i u „najtežim” slučajevima, kada vješt frizer uz pomoć pravih preparata stvara pravu preobrazbu na klijentima.

K18 je revolucionarni brend za koji kažu da nije građen na uvjerenjima iz prošlosti,  isti je osnovan na radikalan način –  putem biotehnologije koja je doprinijela tomu da se danas u njega kunu slavne žene; između ostalog i Sofia Richie.

U Sofiju smo se nedavno instant zaljubili (instant girl crush!), nakon što smo je vidjeli na njenom vjenčanju u Chanel vjenčanici. Posebnu pozornost nam je odvukla sleek frizura koju želimo imati i same – u uredu, na plaži i na svim ljetnim tulumima.

No, za ovako prekrasnu frizuru i boju kose, jedini preduvjet je njeno zdravlje i sjaj. Ukoliko kosa nije njegovana od korijena do vrhova, znamo da boja i styling neće izgledati baš onako kako smo zamislili.

Možda niste znali, ali Sofia Richie svoj imidž Zlatokose upravo ima zahvaliti svojim omiljenim K18 proizvodima za kosu, koji su, očekivano, odradili svoj dio posla i na njenom najvažnijem danu u životu.

K18 novotarije koje ispunjavaju naše snove o kosi! 1

Kao i Sofia, zdravlje svoje kose najprije prepuštamo frizerima, stoga, ovim našim doktorima za kosu sa zadovoljstvom predstavljamo novi proizvod bez-kojeg-se-jednostavno-ne može.

To je:

Holy Grail koji želimo imati –  K18 PEPTID™ Prep Pro Kelator

K18 novotarije koje ispunjavaju naše snove o kosi! 2

Radi se o proizvodu koji dokazano smanjuje nakupljanje 7 vrsta metala + minerala a kao rezultat pruža živopisniju, ravnomjerniju boju.

Namijenjen je za salonsku upotrebu prije frizerskih tretmana, čini kosu živopisnijom, ujednačava njenu boju, vraća kosi njenu prirodnu teksturu, elastičnost i sjaj, te poboljšava učinkovitost kolorizacije.

Ukratko: Ovaj proizvod doslovno resetira  kosu i predstavlja sve ono što jednom salonu treba kako bi svaku kosu pretvorio u zdravo platno za daljnji rad!

K18 PEPTID™ Prep Pro Kelator osmišljen je na način da djeluje brzo i efektno – bez miješanja, bez dodatnog ispiranja. I djeluje za samo 4 minute!

Ovo novo čudo tehnologije u svijetu kose, dakako, možete pronaći u najbližoj Frizerland poslovnici ili na web shopu a načine nanošenja otkriti klikom OVDJE.

K18 novotarije koje ispunjavaju naše snove o kosi! 3

Zašto keliramo kosu?

Voda (koju koristimo za pranje kose) puna je metala i minerala koji mogu oštetiti kosu. Tako npr. bakar uzrokuje diskoloraciju, neujednačenu boju i efekt ‘umorne’ kose; kalcij i magnezij kosu čine grubom i oštrom, oduzimaju njenu elastičnost. dok nikl, olovo, cink i kadmij oštećuju kosu, narušavaju joj teksturu i čine je sklonom pucanju.

Moramo priznati, prilično je olakšavajuća činjenica da nakupine svih navedenih metala možemo ukloniti, odnosno, suhu, blijedu i bezobličnu kosu koja beživotno ‘visi’.

Uz pomoć kelatora, naša kosa dobit će infuziju novog života!

I naravno – rekli smo mu: da!

Domaća zadaća za kosu

Njega kose, naravno, ne prestaju u salonu. Po završetku salonske njege započinje – home care – kućna njega.

Tijekom ljeta, naša kosa posebno je na ‘udaru’ zbog jake sunčane svjetlosti, morske soli/ klora u bazenu, čestog pranja i stiliziranja i čega sve ne. Kosa se oštećuje ‘dok si rekao keks’, boja postaje isprana i porozna, a to je sve ono što, u principu – ne želimo.

No, K18 ima najnovije rješenje, i zove se:

Leave in ulje za molekularnu obnovu kose

K18 novotarije koje ispunjavaju naše snove o kosi! 4

Ovo ‘bestežinsko ulje’ proizvedeno biotehnološkim inženjeringom djeluje trenutačno, na sve tipove kose, kako bi ojačalo, popravilo oštećenja, smanjilo kovrčavost na dvije razine vlakana kose i te poboljšalo sjaj.

Što je najbolje: pruža 24-satnu zaštitu od kovrčanja, poznatijeg kao nesnosni frizz-efekt. Odlučno služi kao toplinska zaštita jer štiti kosu I kada je izložena temperature od 232°C. I, da, uz to pruža 104% više sjaja te smanjuje šanse nastajanju ispucalih vrhova za 78% .

Zvuči fantastično, zar ne?

Molekularno ulje jednako će dobro služiti kako u salonu, tako i kod kuće. Naime, svaka kap ovog proizvoda ‘pozlatit’ će sve pod sobom.

Iz tog razloga, za nas već ima status prave bombice za kosu koja nudi nekoliko preparata u jednom – dubinsku njegu koja djeluje dubinski, na mikronivoima, a pruža najbolji mogući rezultat koji može pružiti samo jedan proizvod.

Da li ste već isprobali K18 kelator i molekularno ulje?

Jedva čekamo da čujemo Vaše dojmove, koje možete podijeliti s nama putem naših društvenih mreža ili u recenzijama proizvoda.

Košarica