Blog

Joanna – novi omiljeni proizvodi koje želimo svaki dan!

U kozmetološkom svijetu Francuska spada u sami vrh kvalitativne ljestvice. Divimo se francuskim parfemima, kremama i bojama za kosu, sve u svemu zaključili smo da smo istinski frankofili.

No, sa sve većim mahom globalizacije svijetom kruži jedna tvrdnja u koju smo se sami uvjerili: U kozmetološkom svijetu Poljska je nova Francuska.

Moderni trendovi trgovanja nametnuli su dodatne uvjete prodaje: proizvodi se sada izrađuju u postrojenjima koja manje zagađuju okoliš, poštovanje etičkih načela prema životinjama je must, omjer cijene i kvalitete je realniji!

Draga Poljska, dobro nam došla na kupaonske police!

Joanna – novi omiljeni proizvodi koje želimo svaki dan! 1

Joanna – proizvodi za široku upotrebu i za svaki dan

Joanna je poljska kozmetološka kompanija koja se dinamično razvija i koja se već više od trideset i šest godina bavi proizvodnjom visokokvalitetne kozmetike. Joanna je lider u prodaji depilatora i boja za kosu na poljskom tržištu. Stalno poboljšava svoje formule i širi paletu novih proizvoda u skladu sa tržišnim trendovima.

“Igrom slučaja sam završila u jednom salonu u shopping centru u meni nepoznatom gradu. Vjetar mi je raspuhao kosu, pa sam izgledala kao pokisli Bergamski ovčar. Anyways, dala sam se u ruke nepoznate frizerke koja mi je kosu oprala nečim što je mirisalo kao botanički vrt. Kada sam je upitala čime mi je prala kosu, očekivala sam neki “skupi” odgovor, neko poznato sredstvo, s kojim čovjek ne može proći povoljno. Otkrila mi je Joanna šampon za jačanje kose Konopei. Moram reći da da ga od tog momenta imam stalno, radi čuda za moju kosu.” – Tamara (34) – majka, influencerica i fitness trenerica

Joanna – novi omiljeni proizvodi koje želimo svaki dan! 2

Ako se pitate na koji način jedno cjenovno prihvatljivo sredstvo djeluje izvandredno, u prilog tome reći ćemo da Joanna posjeduje vlastite tehnološke pogone u kojima svakodnevno razvija čuda u bocama.

Njihov proizvodni kapacitet je pedeset milijuna komada kozmetičkih proizvoda godišnje (uključujući dvadeset milijuna boja za kosu).

Neki od “fora” proizvoda koje potpisuje Joanna, a koji nam se posebno sviđaju su:

Boje za kosu za kućnu uporabu u metalik nijansama

Boje zlata, srebra, bronce i druge metalik nijanse ističu preplanulu put i daju našoj osobnosti osebujan šarm.

Ako mi ne možemo ići na festival, zovemo festival k nama!

Joanna – novi omiljeni proizvodi koje želimo svaki dan! 3

Boje za kosu za muškarce

Ove boje čini da se muškarci osjećaju samopouzdano i privlačno. Poseban adut ovih boja je što izgledaju prirodno. Idealne kao poklon ljubljenom muškarcu.

Joanna – novi omiljeni proizvodi koje želimo svaki dan! 4

Šamponi u pastelnim i jarkim nijansama

„Hodaj tako kao da trojica muškaraca hodaju iza tebe!”  Oscar de la Renta

Ako želite svijetu dodati malo boje, učinite to odmah i sada. Bilo da ste u djetinjstvu propustili odlazak na koncert i do danas žalite ili želite biti vatreni fan kluba, samo na jedan dan, proslavite život u pastelnim i jarkim nijansama uz pomoć Joanna kolor šampona.

Boje za obrve

Pogled ispod obrva, bit će upečtaljiviji sa Joanna bojama. Volimo kada su boldirane i izdignute u lijepi luk!

Joanna – novi omiljeni proizvodi koje želimo svaki dan! 5

Sve fantastične Joanna proizode u Frizerland ponudi otkrijte ovdje!

Košarica