Blog

JADE – novi predmet obožavanja svake kose!

Ne, ne radi se o kćerki Rolling Stone-a Micka Jaggera i njegove prve supruge i modela Biance Jagger, niti o zelenom dragom kamenu žadu, ali se radi o novom proizvodu brenda Black Professional Line, jednako moćnog imena, djelovanja i – boje.

Ovaj talijanski brend čije boje i proizvode  za kosu koristimo već desetljećima, svakog ljeta počasti nas novitetima kojima nas svaki put iznova ‘razmaze’, tako da često pomislimo da smo do sada isprobali gotovo sve, i uvijek se pitamo što bismo to uopće mogli očekivati sljedeće godine.

Prestižni, luksuzni svjetski brendovi već su par godina unatrag na tržište izbacili prve varijante posebnog tretmana koji osigurava efekt ‘glassy hair’  – staklene kose ili ‘liquid hair’ – ‘tekuće kose’, poznatog pod nazivom ‘lamelarni sistem’ za kosu, kojeg možemo nazvati lamelarnom vodom ili u našem slučaju lamelarnim balzamom.

Ovaj supermoćni tretman sada je itekako dostupan – zahvaljujući Black Professional Line Jade Supreme Solution – lamelarnom balzamu za kosu s organskim ekstraktom zelenog čaja.

JADE – novi predmet obožavanja svake kose! 1

Zašto nam je Jade potreban u salonu, ili kod kuće?

Ova profesionalna formula pruža trenutni sjaj i omekšava kosu, i daje sve od sebe – to jest blistave i iznimno glatke rezultate, i to u samo 8 sekundi!

Rezultat je raspetljana, glatka i savršeno upravljiva kosa, lagana i nevjerojatno sjajna (odgovor na pitanje odakle celebrity damama baš takav blještavi, stakleni sjaj na kosi!)

Tretman je idealan ZA SVE TIPOVE KOSE, skraćuje vrijeme sušenja, popravlja oštećenja uzrokovana toplinom i agresivnim kemijskim tretmanima, pojačava učinke običnih regeneratora i sprječava lomljenje kose pri češljanju

I da, trenutno uklanja najčešću boljku – onaj mrski frizz efekt!

Jade je dostupan u salonskom pakiranju od 500 ml, ali i onom manjem, za korištenje kod kuće (200 ml).

Prvu recenziju Jade-a dala nam je, očekivano, edukatorica ovog brenda, Kristina Jukić, vlasnica salona “Kristina” u Vitezu:

“Kada se tek nanese, lagano se zagrijava. Ima savršen miris, i zato ga posebno vole sve moje klijentice. Njegove efekte posebno vidim prlikom tehnike balayage-a koja zahtijeva dosta tapiranja kose. Ako koristimo Jade, kosa će se savršeno lako raščešljati!”

JADE – novi predmet obožavanja svake kose! 2

Jade je ‘ocijenio’ i brand manager Black Professional Line-a, Sandro Stipović“Fenomenalan proizvod, definitivno jedan od najboljih koje je lansirao Black Professional Line – doslovno za 8 sekundi kosu učini sjajnom, mekanom i podantnom. Daje trenutne, ekspresne rezultate kada želite sjajnu frizuru u što kraćem roku, što ga čini idealnim proizvodom za styling kose.”

Za trajnu njegu tu su Premium Line proizvodi ovog brenda, s kojima se Jade idealno kombinira budući da zaokružuje njihovo djelovanje te pruža idealnu završnicu.

Lamelarna voda/ balzam – u čemu je ‘kvaka’?

“Lamelarna voda je tehnologija koja cilja na oštećena područja na kosi, taloženjem koncentriranih aktivnih sastojaka – aminokiselina i proteina – koji su korisni za obnavljanje vlasi”, objasnila je Esther Olu, kemičarka i kozmetologinja. “Lamelarna voda je super lagana, baš kao i voda koja izlazi iz slavine. To je ono što tretman čini tako posebnim. Aktivni sastojci za kosu raspoređeni su u vrlo tankim slojevima, zvanim lamele, što im omogućuje da se talože na kosu i prodru u kutikulu vlasi”, rekla je Olu.

“Umjesto da oblaže cijeli pramen kose, lamelarna voda je dizajnirana tako da cilja područja na kojima je potrebna i gdje dolazi do oštećenja.”

Kako se koristi Jade?

Nakon pranja kose šamponom, kosu prosušite ručnikom. Nanesite na dužinu i vrhove kose. Nježno umasirajte od sredine kose prema vrhovima, stvarajući blagu emulziju. Dobro isperite, izbjegavajući kontakt s očima. I to je to!

JADE – novi predmet obožavanja svake kose! 3

KADA KORISTITI JADE SUPREME SOLUCIJU – LAMELARNI BALZAM – AKO STE FRIZER?

• Kada želite ponuditi ekspresni tretman klijentima koji ne žele imati potpuni tretman (zbog nedostatka vremena ili iz financijskih razloga);

• Kada želite brzo raspetljati kosu svojih klijenata tako da se možete brinuti o nekoliko klijenata u isto vrijeme;

• Kada trebate trenutno mekši, glatkiji učinak za kovrčavu kosu;

• Kada klijenti imaju dugu kosu kojom je teško upravljati i koja se lako petlja;

• Kada se klijenti žale na gubitak kose prilikom četkanja, zbog čvorova nakon pranja;

• Za klijente s gustom, dugom kosom, oštećenom od konstantnog ravnanja (pruža trenutni učinak ravnanja i zaglađivanja).

Hair trendovi koje možete postići uz korištenje Jade-a:

GLASS HAIR:

Odnosi se na kosu koja je super glatka i sjajna, gotovo do točke kada počinje stvarati refleksiju poput stakla. Također, ovakva kosa idealan je materijal za izradu bilo kojih frizura.

JADE – novi predmet obožavanja svake kose! 4

LIQUID HAIR:

Efekt tzv. “tekuće kose” trenutno je preplavio Instagram i sve moguće crvene tepihe. Ovaj look podrazumijeva dugu kosu, pravu kao strijelu, koja je toliko sajna da izgleda kao da je mokra.

Ovaj trend trenutno furaju zvijezde kao što su Megan Fox, Dua Lipa i Kim Kardashian.

Pišite nam svoja iskustva s Jade-om!

JADE – novi predmet obožavanja svake kose! 5

Košarica