Blog

Ivan Duda – jedan od najvećih frizerskih uzora uskoro u Frizerlandu!

I ove godine donosimo pregršt inspiracija i motivacija za naše hair stiliste, proljeću “kucamo na vrata“ renomiranim frizerom, Ivanom Dudom.

Naša zvijezda proljeća je Ivan Duda, koji živi i radi u Splitu, u frizerskom salonu „MIČ Styling“.

Član je MIČ styling artistic teama i redovna zvijezda mnogobrojnih turneja u regiji i šire. Ivan je završio frizersku akademiju „MIČ Styling“ u Sloveniji, usavršavao se u Londonu, kao i na drugim brojim svjetskim edukacijama.

Maestro muških i ženskih frizura

Na Dudinom Instagram profilu uživamo u stilu modernog klasicizma, ekvivalentom prestižnim svjetskim salonima, kojeg krase različite varijacije ženskih bob frizura, muških i ženskih fade-ova kakve viđamo u modnim časopisima poput Elle-a, Vogue-a i drugih.

Kada se o njegovim radovima radi, poznata rečenica “Kao prvo, ovo je perika” za njega ne važi, jer ovaj slavni hair profesionalac u stanju je izvesti ono što smo do sada smatrali uglavnom nemogućim.

Njegove kreacije krasi igra slojeva i nevjerojantnih tekstura, te šarmantni nestašni pramenovi kao nošeni povjetarcem.

Dok se većina profesionalaca uglavnom opredjeljuje za jedan od dva smjera – muške ili ženske frizure, Ivanu Dudi je pošlo za rukom biti maher u obje varijante, stoga je ‘specijalizirao’ oba smjera.

Ovaj frizer svjetskog glasa ostavlja nas “bez daha“ svojom britkošću, preciznošću i jasnim crtama koje samouvjereno povlači i dorađuje oblikujući željeni stil.

Posebno nas fascinira Ivanova sposobnost da  svojim klijentima prilagođava stilove, ne primjenjujući par “kalupa“ za svaku osobu (a na to smo jako osjetljivi), jer svatko od nas želi imati personalizirani hairstyle svojstven našem obliku i crtama lica, osobnosti i godinama, a Ivan to savršeno inkorporira!

 Upravo stoga želimo da ga upoznate, i zato nam Duda uskoro stiže na dvodnevno druženje!

Frizerski događaj godine

Kako “živi“ ljubav prema struci, koji su najnoviji frizerski stilova, saznat ćemo na edukaciji Ivana Dude koju organizira Frizerland, a o kojoj ćemo više informacija objaviti uskoro.

Eksplozija noviteta ovog inovativnog hair artista održat će se u carstvu frizerskih slastica, u Frizerlandu u Vitezu. I ovog puta, Frizerland će pripremiti zanimljiv program na kojem ćete teško zatražiti pauzu.

Svojim kontinuiranim radom i stalnim edukacijama Ivan je lansirao mnoštvo hair trendova, svakodnevno potiče brojne frizere na  bitne iskorake u njihovom kreativnom stvaralaštvu, što možete vidjeti na njegovom Instagram profilu. Toplo se nadamo vašem dolasku, jer vam želimo i ovog proljeća udahnuti inspiraciju za 2022. godinu!

Poznati su i svi detalji – provjerite službenu stranicu velikog frizerskog eventa.

Košarica