Blog

Hair inspiracija – 2021 Cannes Film Festival

Jedan od najglamuroznijih događaja u godini svakako je Cannes Film Festival – mjesto susreta najglamuroznijih zvijezda današnjice.

Brilijanti, šampanjci u potocima i eminentna imena iz svijeta filma i glazbe koja se okupe svake godine na jugu Francuske, kako bi svijetu, a i međusobno, pokazali što imaju za pokazati – samo su sekvenca kanskog festivala.

Osunčan ten i kosa na kojoj bi pozavidjela i Zlatokosa, samo su neki od aduta zvjezdanog statusa, a mi ovdje imamo hair inspiraciju koju kanimo sprovesti na vlastitoj kosi!

Naravno, izdvojili smo i produkte koji su dostupni u Frizerlandu i uz pomoć kojih možete stilizirati svoju zvjezdanu frizuru!

Candice Swanepoel – neuredno-glamurozna punđa

Neurodno-glamurozna punđa koja blago strši moderna je već nekoliko godina, a slobodno možemo reći da je njena začetnica Jenny from the Block, koja ju je proslavila još prije dvadesetak godina. Jennifer Lopez nastavile su slijediti i druge poznate face, a danas slavna punđa nije rijetko viđena ni na ulicama velikih metropola.

Savjet plus: mladenke koje žele ležerno vjenčanje rado će se prikloniti ovom trendu.

Hair inspiracija - 2021 Cannes Film Festival 1

Frizerland preporuka:

Za postizanje potpunog volumena u korjenu koji će kosu učiniti „napuhanom” naša preporuka je Pjena za kosu za volumen Matrix Vavoom – 250 ml

Anja Rubik – nestašni valovi

Još jedna manekenka koja je iskoristila kartu „nemara” u korist kose koja fenomenalno izgleda je Anja Rubik. Zvjezdani stav: „Tek sam se probudila, slučajno izgledam savršeno”, odlično su nosile Brigite Bardot na vrhuncu karijere, jednako kao i Kate Moss, a mlađe generacije modela slijede ovaj vječni trend.

Anja Rubik se u Cannesu pojavila sa dugim bobom i valovima koje ćemo rado posuditi za domaća zbivanja.

Valovi u kosi se odlično slažu sa vamp ružem za usne kojeg možemo upotpuniti efektnim chokerom.

Hair inspiracija - 2021 Cannes Film Festival 2

Frizerland preporuka:

Naš savjet za čvrstoću valova koji stoje na mjestu cijeli dan i cijelu noć je lak za kosu Black Argan Treatment 500 ml – Extra Strong.

Taylor Hill – damska punđa sa svijetlim pramenovima

Damska punđa doživljava svoj comeback, ali u nešto suvremenijem stilu. Ako želite da damsku punđu nosite u korak s vremenom, savjet profesionalaca je da prednja dva pramena (ona koja uokviriju kosu) obojite u svjetliju boju od one koju imate.

Hair inspiracija - 2021 Cannes Film Festival 3

Frizerland preporuka:

Naš savjet: Ukoliko je vaša kosa već svijetla (tamnoblond ili svijetlosmeđa), ovo je idealna prilika da isprobate Joanna sprej za posvjetljivanje kose – Multi Blond.

Vanessa Paradis – duge šiške koje uokviruju lice

Vanessa Paradis oživjela je prošlo stoljeće kroz vlastiti hair izričaj. Duge šiške koje uokviruju lice u kombinaciji s plavo-medastim tonovima nosile su Farrah Fawcett, Sharon Tate i druge slavne blondine. A ako niste znali, spomenuta frizura sa dugim šiškama ponovo je veliki trend!

Hair inspiracija - 2021 Cannes Film Festival 4

Frizerland preporuka: Savjet za kosu odignutu od tjemena je puder za kosu Matrix Height Riser Volumen – 7 g.

Carla Bruni – blagi uvojci

Carla Bruni nas je zapanjila izgledom i karizmom koja se nije mnogo promijenila u odnosu na onu prije dvadeset godina.

Boemska rapsodija pjeva glasom blagih uvojaka. Zaboravite uvojke koji izgledaju neraščeščljano i podsjećaju na perike sudija iz engleskih filmova!

Hair inspiracija - 2021 Cannes Film Festival 5

Frizerland preporuka: Ako je vaša kosa prirodno uvijena, upotrijebite sprej sa morskom soli – FarmaVita HD Life Style – Sea Mist.

Blic, škljoc, spremni za poziranje!

Košarica