Blog

Frizerland – Zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BEAUTIFUL

Frizerland će ove godine biti zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BEAUTIFUL koji će biti održan u Sarajevu, u Hotelu Hills od 04 – 05.06. 2022.

U prostranom sajamskom prostoru od čak 200 m2 Frizerland svoje posjetitelje i kupce očekuje sa svojim rođendanskim i sajamskim popustom, prezentacijama, seminarima i brojnim iznenađenjima.

Frizerland – Zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BEAUTIFUL 1

U svom kutku, kao ekskluzivni distributer  za područje BiH, Frizerland će predstaviti brendove: L’Oreal Professionnel, Kérastase, Matrix, K18, Cocochoco, Black Professionnal Line, Dandy, Young, Farmavita, Wahl, Moser, Panasonic, Andis, GA.MA Professional, Parlux, GammaPiu, Kiepe, Framar, Termix, Olivia Garden, Wet Brush, SHE  by SOCAP, Proraso, RedOne, Cleopatra, Ardell, Ro.ial, Depilève, CND, i mnoge druge.

Ovaj beauty sajam poslužit će i kao idealna prilika na kojoj će Frizerland ekskluzivno svojim kupcima predstaviti i nove brendove u svojoj ponudi: NÉONAIL (manikura), NÉO MAKE UP (šminka) i NEOFOLLICS (preparati za kosu).

Seminari i prezentacije

Za svoje profesionalce, Frizerland je na Beautiful sajmu 2022. pripremio sljedeće seminare i prezentacije:

Frizerland – Zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BEAUTIFUL 2

CLEOPATRA prezentacija šećerne paste za egipatsku depilaciju sa Majom Tufekčić, 4.6. (subota), od 17:00-18:00 h, sala: FLORA

Ulaz: besplatan

PRIJAVE: Svoje ime i prezime i kontakt telefon nam pošaljite na jedan od kontakata: e-mail: marketing@frizerland.ba, mob/ viber/ whatsapp: 063 893 335.

Frizerland – Zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BEAUTIFUL 3

BLACK PROFESSIONAL LINE & DANDY look and learn seminar kolorizacije i stilizacije s talijanskim hair stilistom Enricom Delorenzijem i Black Professional Line edukatoricom Kristinom Jukić , 5.6. (nedjelja) od 11:00-13:00 h, sala: LILA

Cijena: 50,00 KM (u cijenu uključen vaučer za kupovinu Black Professional Line proizvoda u vrijednosti od 30,00 KM na Frizerland štandu sajma Beautiful)

 *Po završetku seminara, sudionici dobivaju potvrdu o sudjelovanju.

Info i prijave na: 063 081 770, ili na e-mail: marketing@frizerland.com


Frizerland – Zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BEAUTIFUL 4

Wahl & Moser look and learn semiar: SHORT MODERN CROP, LONG POMPADOUR & FADED PIXIE, edukator: Enes Dogan, jedan od top 5 najpriznatijih njemačkih berbera na German Barber Awards 2016. i član Wahl Artistic Teama.

5.6.2022. nedjelja, 14:00-15:00 h, sala: LILA

Cijena ulaznice: 50,00 KM (ulaznica se može iskoristiti kao vaučer u istoj vrijednosti na Frizerland štandu sajma Beautiful)

Info i prijave na mob/ viber: 063 081 770 ili na marketing@frizerland.ba

Frizerland – Zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BEAUTIFUL 5

K18PREZENTACIJA PROIZVODA

Prezenter: Sead Nunić frizerski salon “Hair Vision” iz Zagreba (glavna bina Sajma)

5.6.2022. nedjelja od 15:30 – 16:00 h

U Frizerland sajamskom prostoru bit će upriličeno i druženje s edukatorima, a svim posjetiteljima na raspolaganju će stajati i ljubazno Frizerland osoblje.

Pridružite nam se na ovom velikom događaju za beauty profesionalce, očekujemo vas u Frizerland kutku!

Košarica