Blog

Frizerland Selecton Store od 03.11.2023. u mostarskom Mepas Mall-u!

Svoj Selection Store – trgovinu s odabranim top proizvodima i bestsellerima iz standardne ponude, Frizerland će otvoriti u petak, 3.11.2023. u 12:00 sati, u poslovno-trgovačkom centru Mepas Mall (2. kat).

Povodom otvorenja svoje mostarske poslovice s ograničenom ponudom, Frizerland je za svoje kupce pripremio čak 20% popusta na cjelokupnu ponudu u ovoj trgovini, i to sve do 7.11.2023.

Frizerland Selecton Store od 03.11.2023. u mostarskom Mepas Mall-u! 1

Tako će se na policama Frizerland Selection Store-a naći i proizvodi brendova: Wahl, Moser, Valera, Parlux, Panasonic for Professionals, Matrix, K18, Cocochoco, Black Professional Line, Young, Neofollics, Olivia Garden, Termix, Wet Brush, Denman, Proraso, Farmavita, SHE, Elfa Pharm (Dr. Sante, Green Pharmacy, Vis Plantis), Redist, RedOne, Kallos, Morfose, Ardell, Shellac, Depileve, Footlogix, NeoNail, Neo Make Up i drugi.

Mostarska poslovnica šesta je po redu maloprodajna trgovina Frizerlanda, koji svoje trgovine ima i u Vitezu, Tuzli, Zenici, Sarajevu (Importanne centar) i Banjoj Luci (Mercator centar Borik).

I nakon popusta povodom otvorenja, kupce će u mostarskom Frizerlandu čekati niz odličnih popusta kao što je redovna akcijska ponuda.

U mjesecu studenom/ novembru Frizerland se pridružuje svjetskom pokretu Movember u kojem se fokus stavlja na muško zdravlje. Tim povodom, Frizerland nudi simbolični popust od 20% na proizvode određenih brendova muške kozmetike, i to: Proraso, RedOne, Gummy, Fonex i FNX Barber.

Posjetite nas od petka, 3.11.2023. u radnom vremenu (pon-sub) od 9-21 h.

Dobro nam došli!

Košarica