Blog

Frizerland na sajmu Beautiful 2022.

Ljeto znači ljepotu i lagodu, a upravo mu se u takvom ugođaju približavamo punih dojmova sa Sajama kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa, Beautiful u organizaciji agencije Sfera, koja je po drugi put za redom okupila beauty sektor iz čitave Bosne i Hercegovine u veliku kongresnu dvoranu hotela Hills.

Frizerland, kao zlatni sponzor ovog sajma predstavio je posjetiteljima Sajma široku ponudu svojih brendova kao što su Kérastase, L’Oréal Professionnel, Matrix, K18, Wahl, Moser, Black Professional Line, Dandy, Cleopatra, Young, Cocochoco, Depilève, Ardell i brojni drugi.

Frizerland na sajmu Beautiful 2022. 1

Ljubitelji lijepe kose i nježne kože u periodu trajanja sajma, 04. i 05. lipnja/juna, imali su priliku razgovarati s našim predstavnicima u prodaji,  pogledati našu ponudu u katalozima i kupovati po jako povoljnim sajamskim sniženjima.

Kako je svaki sajam mjesto susreta i izložba novotarija, na ovogodišnjem sajmu Beautiful “doveli” smo dašak Italije u srce Bosne i Hercegovine.

Internacionalni trener za brend Black Professional Line i njegovu matičnu kuću Parisienne Italia, Enrico Delorenzi i edukatorica za Black Professional Line u Bosni i Hercegovini, Kristina Jukić predstavili su nam mnoge kolorizacije i frizerske izazove postignute Black Professional Line bojama za kosu, koje Frizerland ima u ponudi.

Ponosni smo na naše “čarolije” u tubi i umijeća ovih stilista, kao i na vrhunski, profesionalni i trenutno postignuti sjaj kojeg daje Jade, novi proizvod iz tvornice Black Professional. Edukator Enrico Delorenzi nam je najavio dolazak nove linije za njegu kovrčave kose: Rose linija bit će zadužena da kovrče budu mekane, pravilno definirane i nahranjene!

Frizerland na sajmu Beautiful 2022. 2

Iz Njemačke smo ugostili Wahlovog i Moserovog ambasadora  – Enesa Dogana, autentičnog i svestranog frizera koji je u svojoj točci spojio dugogodišnje frizerske vještine i vrhunske performanse Moserovog modela Kuno odradivši tri muška i jedno žensko šišanje.

Oduševljeni smo prezentiranim free style-om, tehnikom koju je Dogan primijenio za žensko šišanje, navodeći da se ovakav stil i tekstura kose mogu postići samo aparatom za šišanje i vještim pokretima koje su usvojili nazočni frizeri. Ukoliko se do sad niste usudili isprobati ovu tehniku, odvažite se: daje dobre rezultate, a ne čupa kosu klijenta, što nam je i sam model potvrdio.

Frizerland na sajmu Beautiful 2022. 3

Veliki interes javnosti i praćenje bez daha izazvao je Sead Nunić, frizer zagrebačke adrese, ambasador brenda K18. Seadov je salon tražio vjernog i pouzadnog partnera za avanturističke frizerske izazove, a našao ga je u deset godina razvijanom i testiranom K18 Peptidu koji se nalazi u K18 maski i mistu, profesionalnim tretmanima koje Frizerland ima u ponudi.

Frizerland na sajmu Beautiful 2022. 4

Ovaj edukator je K18 proizvode poistovjetio s  21. stoljećem, novom tehnologijom koja je došla u svijet frizerstva i ostavila nas bez daha. Stilist Nunić K18 uvrštava u svaku kolorizaciju jer je kroz korištenje K18 mista uvidio da ovaj „frizerski čarobnjak“ dobro povezuje pigmente u kosi, o zdravlju i nježnosti vrhova kose postignutim ovim brendom, da ne govorimo. Najvjerniji slušatelji ovog predavanja nagrađeni su maskama za kosu koje se ne ispiru, za “kućnu varijantu”.

Frizerland na sajmu Beautiful 2022. 5

Sajam Beautiful poslužio je i kao idealna prilika za prezentiranje novih brendova koji su upravo stigli  na police Frizerlanda: NÉONAIL i NÉO MAKE UP.

Sve što poželite za lijepe, njegovane i uređene nokte, ovaj vam poljski brend donosi na dlanu s bogatom ponudom nijansi UV gelova i trajnih lakova, što su nam posvjedočile naše gošće modeli, koje su se prepustile našim nail artisticama, a zauzvrat su dobile super nježne ženstvene, profinjene, neke pak markantne i upečatljive nokte, u ovisnosti od preferencije klijentica – ispunjavali smo želje!

Frizerland na sajmu Beautiful 2022. 6

Posebno je bio posjećen NÉO MAKE UP kutak za šminkanje. Uvjereni smo da će ova linija profesionalnog makeup-a osvojiti lica i srca naših vizažista koji biraju prirodnu šminku, odlične i bogate ponude za sve tipove kože i palete ruževa i sjena za look koji poželite. Za vas smo birali ono što najviše želite: provjereno, klinički testirano, vegansko i bez testiranja na životinjama.

Zahvaljujemo svim našim dragim suradnicima, kupcima i prijateljima koji su pratili naše seminare i koji su se družili s nama u našem velikom sponzorskom kutku!

Frizerland na sajmu Beautiful 2022. 7
Košarica