Blog

Frizerland otvara poslovnicu u trgovačkom centru Bišće Park u Bihaću

Otvorenjem nove shopping destinacije i atrakcije u Bihaću – Bišće Park, otvorit će se i vrata nove Frizerland poslovnice, koja će se naći u sklopu ovog trgovačkog centra.

Bit će to sedma po redu maloprodajna trgovina u vlasništvu poduzeća Frizerland, koje svoje poslovnice inače ima u Vitezu, Zenici, Tuzli, Sarajevu (Importanne Centar), Mostaru (Mepas Mall) i Banjoj Luci (Mercator Centar Borik).

U svojoj prostranoj trgovini u Bišće Parku, Frizerland će na 150 m2 prostora ponuditi svoju sada već prepoznatljivu ponudu frizerske i kozmetičke opreme i kozmetike poznatih svjetskih brendova kao što su L’Oréal Professionnel Paris, Matrix, K18, Ardell, Wahl, Moser, Alpeda, Panasonic for Professionals, Olivia Garden, WetBrush, Denman, Proraso, CND i brojni drugi.

Povodom svečanog otvorenja, za svoje kupce Frizerland je pripremio čak 20% popusta na cjelokupnu ponudu i to od 11.4. do 14. 4. 2024. , kao i brojna druga iznenađenja.

Shopping euforija rezervirana za prva četiri dana u Bišće Parku bit će upotpunjena i nagradnim darivanjima koje organizira ovaj trgovački centar, a za koja je Frizerland osigurao vrijedne i zanimljive nagrade.

Atraktivna lokacija, odlična ponuda, popusti i nagradna darivanja povodom otvorenja, dovoljan su razlog da nas posjetite ukoliko se nađete u blizini.

Pridružite nam se u novom shopping iskustvu, i otkrijte naše bestsellere, pogodnosti i novitete!

Radno vrijeme Frizerland poslovnice u Bišće Parku bit će od 9-21 sat (pon-sub), te od 10-18 sati (ned).

Vidimo se u Frizerlandu! 😉

Košarica