Blog

Fresh Juice – zgodni momci iz boce sa svačiji ukus!

Već i ptičice na grani znaju da konzumacija čokolade potiče oslobađanje serotonina, odnosno hormona sreće, a neka živa legenda se dosjetila proizvesti piling i perlice za kupanje koji mirišu po čokoladi.

Fresh Juice - zgodni momci iz boce sa svačiji ukus! 1
Foto: Blueberriesblog.com

Nakon dugog dana na poslu i neugodne rasprave sa šefom, želimo stići doma i sve brige ostaviti – tik pred vratima. Pola pređenog puta koji vodi u raj nalazi se u obliku mirisne kupke koja će nas razmaziti i pomaziti nam um i tijelo.

Fresh Juice – Elfa Pharm miljenik

Elfa Pharm, čuveni kozmetički gigant sa sjedištem u Poljskoj iznjedrio je više brendova i linija koji su briljirali na tržištu, a nama se posebno dopada brend kojeg smo od milja nazvali “djetetom miljenikom”, dakle, radi se o Fresh Juice.

Fresh Juice – zgodni momci iz boce sa svačiji ukus

Fresh Juice momci dolaze u različitim veličinama, oblicima i ukusima kao što su egzotični liči i neodoljivi kokos (posebno smo se zaljubili u piling za tijelo od limunske trave i zelene kave).

Fresh Juice - zgodni momci iz boce sa svačiji ukus! 2
Foto: Foodfornet.com

Ako nas pitate, ovo dvoje idu skupa kao jing i jang.

Ako se vi pak, sami pitate što sve Frizerland nudi iz fantastične i bombastične Fresh Juice linije, odgovori su u nastavku:

  • Gelovi za tuširanje
  • Ulja za tuširanje
  • Ulja za masažu
  • Tekući sapuni
  • Pilinzi za tijelo
  • Šećerni pilinzi za tijelo
  • Soli za kupanje
  • Perle za kupanje

Cijela ponuda Fresh Juice nas podsjeća na zgodne “take away” bočice osvježavajućeg, sočnog pića za detoksikaciju kojeg ćemo objeručke zgrabiti na pultu najdražeg nam shopping centra.

Ono što ove mirisne bombe čini izvandrednim, jesu egzotični mirisi, zbog kojih u mislima plovimo na malom kanuu u bikiniju koji nam jedva prikriva preplanulo tijelo.

Ah, da!

Proizvodi odgovaraju kako za korištenje u salonu (posebno soli i perle), tako i za kućnu uporabu.

Fresh Juice - zgodni momci iz boce sa svačiji ukus! 3

Svježi voćni i začinski mirisi instant podižu raspoloženje, a mirisi evociraju najljepše upomene.

Ono što bi nas sigurno odvuklo na tridesetominutni salonski pedikir jeste topla kupka u koju ćemo uroniti umorne nožice, a koja miriše po zreloj višnji!

Koji je vaš favorit?

Naslovna fotografija: Linkedin.com

Košarica