Blog

Footlogix – logičan izbor kozmetičara za vrhunsku pedikuru!

Pepeljuga nam je dala dodatni povod da razmišljamo o svojim stopalima u negativnoj konotaciji. Body dysmorphic disorder odnosno tjelesni dismorfni poremećaj je mentalno stanje, koje najčešće pogađa žene, kod kojeg osoba ne možete prestati razmišljati o jednom ili više uočenih nedostataka u izgledu.

Nedostatak često nije vidljiv, i drugi ga teško mogu uočiti. Osoba koja pati od  body dysmorphic poremećaja može se osjećati posramljeno i tjeskobno.

Ovaj tekst je ovdje postavljen s ciljem, između ostalog, da vas ohrabri, da vam kaže da volite svoje tijelo, da poruči da stopala pokazujete bez srama, te da vam, kao jedno od rješenja, ponudi upravo ono koje nosi naziv Footlogix.

Jednom kada isprobate proizvode ovog brenda, uvidjet ćete zašto je Footlogix vrijedan svakog uloženog feninga, te zašto se ulaganje višestruko isplati.

Footlogix - logičan izbor kozmetičara za vrhunsku pedikuru! 1

 „Ovaj proizvod nije ništa drugo nego čudo. Godinama sam patila od tvrdih, ljuštećih stopala i ružnih noktiju na nogama – unatoč tome što sam išla na mjesečnu pedikuru. Za 1 tjedan – namakanjem stopala dva puta dnevno i korištenjem pjene (koju VOLIM), imam stopala kakva imaju “obični” ljudi. Ovo je NAJBOLJI proizvod koji sam ikada kupila za svoja stopala! Hvala, Footlogix!”

Debra, dr.med. – o svom iskustvu sa Footlogix brendom

Osnovan u Kanadi, od žene liječnice, iskusne dr. Katharin von Gavel 2007. godine, Footlogix® je prva i jedina svjetska linija proizvoda za njegu stopala Pediceutical® koja zadovoljava izazovne potrebe u industriji njege stopala.

Razlozi zašto je Footlogix  brend koji spada u sam vrh ljestvice brendova koji brinu o našim stopalima je taj zašto proizvodi koje nudi mogu biti upotrijebljeni za profesionalnu salonsku pedikuru, ali i kod kuće,  kako bi se održali efekti profesionalnog tretmana. 

Novo iz Footlogix-a

Najnoviji proizvod iz Footlogix iz ponude koji je upravo stigao na police Frizerlanda je mini set Holiday, set kojim želimo biti tretirani za vrijeme blagdana. Jer, naša vrijedna stopala nas nose tijekom cijele godine, te im želimo zahvaliti na poseban način.

Footlogix - logičan izbor kozmetičara za vrhunsku pedikuru! 2

Od godine nastajanja, Footlogix je napravio „boom“, iz razloga što je na tržištu za kratko vrijeme napravio opravdan uspjeh sa različitim proizvodima koji su veoma brzo i efikasno riješili medicinske i estetske probleme miljuna pari stopala.

Jedan od pomenutih proizvoda je Pjena protiv gljivica i za kožu stopala koja se ljušti,  odlična je za stopala sklona gljivičnim infekcijama (atletsko stopalo).

Za klijente koji imaju problema sa ispucalom kožom na petama naša preporuka je Pjena za ispucalu i grubu kožu stopala Rough skin.

Dame, a i muškarci, a zbog toga i kozmetičari, sigurno će voljeti Sprej protiv gljivica na noktima, obzirom da ovo malo čudo u boci rješava probleme neuglednih noktiju vrlo brzo, naravno tretmane je potrebno ponavljati i biti ustrajan u borbi protiv „napasnika“.

Jednom kada klijent vidi rezultat – bit će vam itekako zahvalan.

Za kraj ćemo spomenuti magičnu riječ – Spiraleen®.

Spiraleen® je ekskluzivni sastojak koji se koristi unutar Footlogix proizvoda, patentiran upravo od strane ovog brenda. To je najnovija tehnologija Footlogix-a koja se nalazi unutar asortimana ‘Anti-Microbial Solutions’, koji uključuje proizvode kao što su gruba koža, koža koja se ljušti i i ružni nokti (Peeling Skin 7, Rough skin 7+, Anti-Fungal Tincture 7T).

Više o Spiraleen® -u otkrijte u superzanimljivom crtiću ispod:

Dobra vijest je da se vlasnici kozmetičkih salona koji žele uvrstiti Footlogix  u svoju (zlatnu) ponudu mogu obratiti direktno Frizerland teamu, jer naravno, Frizerland nudi priliku i za Fotloogix obuku po cijeni od 250,00 KM (cijena uključuje i početni set za rad, za edukaciju je potreban model, a sama edukacija je jednodnevna).

Polaznik po završetku edukacije dobiva i svoj Footlogix certifikat.

Odlična stvar je što edukatori po potrebi dolaze i na adresu salona!

Više informacija možete dobiti na: 00387 30 717 166, mob/ viber: 063 393 715 ili na e-mail: eduakcije@frizerland.ba

Košarica