Blog

Footlogix – Čarobnjak za moderne Pepeljuge

“Previše žena misli kako su ona nevažna, ali pravi dokaz elegantne žene nalazi se na njezinim stopalima.”

— Christian Dior

Kada je jedan hollywoodski producent skinuo veo sa “tajni o Meghaninim stopalima”, cijela priča je poprimila bajkoviti epilog, pa je gotovo čitav svijet imao oči uprte tamo južnije – prema stopalima moderne Pepeljuge.

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, zadobila je svjetsku i medijsku pažnju udajom za princa Harrya, a sve u vezi s njom pretvara se u urbani mit. Kada je jedan holywoodski producent obznanio da je Meghan Markle dala odstraniti po jednu kost u oba stopala kako bi izgledala ženstvenija, kozmetičari diljem svijeta dobili su samo još jednu potvrdu zanatske legende; “Stopala su nove ruke”.

Footlogix - Čarobnjak za moderne Pepeljuge 1
Foto: Bild.de

Stopala su dugo bila zanemarena zona u kozmetološkom svijetu, a posljednju deceniju ovaj trend se rapidno preokrenuo ka suprotnom fenomenu. Stopalima danas posvećujemo jednaku njegu kao i vratu i dekolteu, te je ovaj trend poprimio fetišarsku notu – danas se divimo lijepim i njegovanim stopalima više nego ikada ranije.

Footlogix je prva i jedina pedikerska linija na svijetu koja nudi inovativne proizvode koji osiguravaju učinkovite i transformirajuće rezultate.

Footlogix omogućava profesionalcima da usliše gotovo svaku želju i najzahtjevnijih klijenata, te sam proces pedikure podignu na viši nivo.

Ovaj vrhunski kanadski brend koji se krije iza simpatične i istinite krilatice “Where medi meets pedi”, nudi učinkovita rješenja i za najneuglednija stopala. Ova linija u ponudi ima vrhunske proizvode koji će za samo jedan ili više tretmana iznjegovati i probleme s kožom koji zahtijevaju medicinsku njegu (suha koža stopala, gljivice, te različiti problemi sa noktima na stopalima).

Footlogix - Čarobnjak za moderne Pepeljuge 2

Footlogix jamči kvalitet samim time što antibakterijske kupke ovog brenda bez problema mogu biti iskorištene i kao gel za umivanje problematične kože lica (oh, la la!), te ih mogu koristiti i dijabetičari sa suhom i dehidriranom kožom.

Nakon kupke stopala će brzo biti osvježena i nahranjena sa pjenom i(li) losionom za masažu, a konačni učinak je srazmjeran broju tretmana, odnosno broju ponavljanja uporabe Footlogix preparata.

Footlogix - Čarobnjak za moderne Pepeljuge 3
Foto: Dailymail.co.uk

Dakako, Footlogix je odličan i za kućnu uporabu, a nakon salonskog tretmana toplo se preporučuje nastavak korištenja minimalno jednog proizvoda kod kuće, kako bi se eventualni problem držao pod nadzorom, te kako bi lijepa stopala imala svoju dnevnu hranu, baš kao i koža lica ili ruku.

Kozmetički saloni u Frizerlandu će dobiti poseban popust za kupovinu seta uz dodatnu edukaciju.

Košarica