Blog

FarmaVita – Novi frizerski izazov!

Iako odavno nije nepoznanica na domaćem tržištu, FarmaVita – profesionalni brend proizvoda za frizerske salone, odnedavno se našao upravo tamo gdje ga i očekujemo – u La La Landu za frizere – Frizerlandu.

Ovaj renomirani talijanski brend do sada je frizerska srca osvajao moćnim, postojanim i intenzivnim profesionalnim bojama za kosu koje su se u frizerskim krugovima preporučivale od vrata do vrata.

No, nisu samo profesionalne boje te kojima se može pohvaliti ovaj izazovni brend – tu je i nekoliko linija proizvoda, kako onih tehničkih, tako i onih za vrhunsku njegu i stilizaciju kose.

Idemo ih zajedno otkriti u nastavku!

SUPREMA COLOR

Suprema Color su boje koje su frizere osvojile svojom superiornošću u 100%-tnom prekrivanju sijedih vlasi. Osiguravaju intenzivne i sjajne rezultate zahvaljujući lipidima i tzv. Prodigious Oil Complexu (kombinaciji hranjivih i omekšavajućih sastojaka iz 3 dragocjena ulja – argana, makadamije i avokada), koji dubinski hrane kosu i pružaju joj luksuzni sjaj i zaštitu.

FarmaVita – Novi frizerski izazov! 1

Suprema boja nudi nove i beskrajne mogućnosti bojenja zahvaljujući svojoj ekskluzivnoj i cjelovitoj paleti boja sa 110 nijansi: Naturals (Prirodne), Intensive (Intenzivne), Warm/ Cold Naturals (Tople/ hladne prirodne nijanse), pepeljaste, zlatne, smeđe, bež, crvene, ljubičaste, Superlightens (super-posvjetljujuće) i Special Mix (Posebni miks), te 12 nijansi Mineral Shadows tonera.

FarmaVita – Novi frizerski izazov! 2

B.LIFE COLOR

Najnovija Farmavitina linija u Frizerland ponudi. B.life su nježne boje za kosu bez amonijaka, obogaćene arganovim uljem. Sadrže kondicionirajuće i umirujuće komponente za potpunu zaštitu kose tijekom bojenja. U svojoj formuli sadrže najviši standard krema za bojenje kose bez amonijaka. Odlikuje ih prekrasan voćni miris.

FarmaVita – Novi frizerski izazov! 3

OMNIPLEX

Najveći izazov za svakog frizera je oštećena i suha kosa beživotnog izgleda. Problem leži u neizbježnom oštećenju vlasi tijekom kemijskih tretmana, ali i stiliziranja kose elektičnim aparatima. Kako bi zaustavila proces oštećenja kose, Farmavita je razvila Omniplex, inovativni sustav za obnavljanje prirodne strukture kose tijekom kemijskih tretmana. Omniplex ne sadrži sulfate, dietanolamin (DEA) niti metilizotiazolinon (MI).

FarmaVita – Novi frizerski izazov! 4

K.LISS

K.Liss linija na bazi keratina za rekonstrukciju kose nudi proizvode kako za profesionalno ravnanje i rekonstrukciju kose u salonu, tako i one za ravnanje u kućnoj varijanti. K.Liss predstavlja ispunjenje sna o glatkoj i ravnoj kosi koja će reći zbogom ah-tako-nepoželjnom frizzy efektu!

FarmaVita – Novi frizerski izazov! 5

BACKBAR

Backbar linija nudi nekoliko ‘koktela’ koje će nečija sretna kosa odabrati i otpijuckati u stražnjem, luksuznom “baru” salona. Ako ste frizer koji mašta o luksuznom kutku salona kao što je “bar za kosu”, sačinjen od moćnih preparata za regeneraciju i oporavak kose, te ritualnu masažu vlasišta, onda je ova linija vaša srodna duša.

FarmaVita – Novi frizerski izazov! 6

HD

HD asocira na High Definition, što znači da će ova linija svakoj frizuri pružiti vrhunski finiš i podići je u petu dimenziju!

FarmaVita – Novi frizerski izazov! 7

ONELY

Kada jednom isprobate primjerke iz linije Onely, postat će vaš jedini (only) izbor! Onely je novi koncept luksuza. Onely je jednostavan, brz, praktičan i pametan način za postizanje savršeno njegovane kose. Ova linija sačinjena je od najfinijih botaničkih ekstrakata, ne sadrži parabene i djeluje blagotvorno na svaki tip kose.

FarmaVita – Novi frizerski izazov! 8

ARGAN SUBLIME

Kosu dovedite do savršenstva uz pomoć blagodati koje nam pruža magični sastojak – argan! Ova luksuzna, profinjena i ekstremno njegujuća linija, oduševit će jednako i frizere i klijente. Savršena tekstura, hidratacija, miris i atraktivna pakiranja su prvi razlozi zbog kojih biramo ovu liniju. Isprobajte Argan Sublime i otkrijte ih još!

FarmaVita – Novi frizerski izazov! 9

Sve navedene proizvode talijanskog proizvođača Farmavita, uključujući i Professional Life liniju za ondulaciju kose, te FarmaNoir – preparate protiv opadanja kose, otkrijte u najbližoj Frizerland poslovnici ili na našem web shopu!

Košarica