Blog

Depilève – gender neutral depilacija 21. vijeka

Kada se nogometnim svijetom proširila informacija da slavni nogometaš Cristiano Ronaldo depilira noge, tabloidi su doslovno udvostručili tiraž u želji da rasprodaju paparazzo fotografije depiliranih listova slavne zvijezde. Govorkanja su išla toliko daleko da se stvorio klaster onih čije tvrdnje navode “bržu jurnjavu nogometnim terenima, zbog smanjenja trenja zraka u nedostatku debelih dlačica”, do onih koji su se bez premca bacili u red sljedbenika novog trenda – muškarci bez dlaka.

Depilève - gender neutral depilacija 21. vijeka 1
Fotografija: dailymail.co.uk

Što imaju zajedničko Victoria’s Secret anđelice i nogometna momčad Španjolske?

Depilève, vodeći brend u svijetu profesionalne depilacije i parafinskih tretmana, sa sjedištem u Španjolskoj, koristi se u preko stotinu zemalja svijeta, a red za tubicu više uhvatio se nakon što se pročulo da se nogometna momčad Španjolske religiozno depilira prije svih važnih poslovnih i privatnih sastanaka.

Moderno doba donijelo je nešto zajedničko VS anđelicama i mediteranskim nogometašima, a to je depilacija većinske površine tijela, te se čini da dlačice više nisu poželjne ni “tamo južnije”, u “dolini ljiljana”.

Depilève - gender neutral depilacija 21. vijeka 2
Fotografija: express.co.uk

Depilève – profesionalno depiliranje broj 1

Depilève filozofija vođena je brigom o koži tijekom i nakon depilacije, pa je tako ovaj brend obogaćen nizom adekvatnih preparata koji svaki depilacijski tretman čini ugodnim i efektivnim, a mogućnost njege nastavlja se i nakon profesionalnog tretmana, budući da širok izbor proizvoda nudi mogućnost njege kod kuće.

Cerazyme – Depilève linija s efektom pomlađivanja

Imperativ današnjice nalaže: “što mlađe i glađe” pa je tako Depilève Cerazyme linija sinonim za novu eru depilacije, koja obuhvata inovativne metode depilacije i pomlađivanja kože, budući da preparati sadrže SPF koji je formuliran od DNA vlakana, Q10 enzima, te uljem koje zaglađuje i pomlađuje kožu.

Depilève - gender neutral depilacija 21. vijeka 3

Nama se posebno dopada Cerazyme DNA Rejuvenation Facial and Intimate koncentratkoji je jednako pogodan za njegu lica, pazuha pa tako i intimnih dijelova, i to je nešto što želimo imati uvijek i svugdje – u torbi, automobilu kao i ladici radnog stola, jer nam se sviđa njegova multifunkcionalna namjena.

Depilève – gender neutral njega 21. vijeka

Barbie pink i bijela, kao zaštitni tonovi Depilève brenda, svojevrstan su glas gender neutral generacija, pa se tako radujemo vidjeti našeg mužjaka izdepiliranogBronze Strip Wax voskom, a same ćemo ga rado namazati Depilève mlijekom poslije depilacije od nevena i pšeničnih klica, jer nam se dopada taj predivni miris na njegovim mišićima. Koji Depilève proizvod birate vi?

Košarica