Blog

Cool izgled u novogodišnjoj noći

Novogodišnja noć nam doslovno diše za vratom, stoga, eto prilike za zabavu, koju čašicu pjenušca više i jedan sasvim cool izgled kojim ćemo prkositi starosti! Nije li nam svima dosta pravila, stereotipa, uštogljenih odijela te “pristojnih frizura” i decentnog makeup-a? Želimo nešto blještavo i kričavo staviti na sebe, pa barem tu jednu noć u godini, te uživati u potpuno drugačijim stvarima nego što to činimo tijekom godine.

Evo par prijedloga s čime ekspermentirati ako želimo biti “kraljica novogodišnje noći”:

Perike za kosu Gisela Mayer

Perike za kosu Gisela Mayer, njemačkog su podrijetla, napravljene od prirodne i umjetne dlake koja odlično imitira prirodnu. Dolaze u različitim dužinama i oblicima, a jednu takvu nosila je i Ana Bavrka, TV lice kojoj ljubičasta boja odlično pristaje, pa nas je asocirala na dive iz crtanih filmova.

Cool izgled u novogodišnjoj noći 1

Okej, nećemo se praviti ludi da je cijena jedne takve perike obična tričarija, no, “kad je bal nek je i maskenbal”, pa vrijedi sebe počastiti nečim skupim, luksuznim te krajnje glamuroznim, kako bismo zahvalili sebi na svemu što činimo za sebe za kraj godine.

Ardell trepavice

Cool izgled u novogodišnjoj noći 2

Zašto su Ardell-ice kraljice svih trepavica, to zna svaka žena koja je barem jednom muku mučila sa nanošenjem lažnih trepuški. Ardell-ice su sada već proslavljene kako u svijetu profesionalaca, tako i kod dama koje žele mačkast izgled oka u svakodnevnim aktivnostima. Možete birati između pomaknutog glamura, pa tako predlažemo Ardell Corset model, ili pak svedenog minimalizma, pa tako predlažemo Ardell Natural Set, parcijalne trepavice koje su iskoristive za različite prigode.

DUO ljepila

Cool izgled u novogodišnjoj noći 3

Svi koji su se ikada dotakli postavljanja trepavica znaju da i najbolje trepavice na svijetu padaju u vodu, ukoliko ne posegnemo za pravim ljepilom. Ovdje i sada predstavljamo najbolje od najboljih, DUO, najpoznatija i najomiljenija ljepila, osim što idu kao jing uz jang sa Ardell-icama, odlično služe i kao pomagalo za aplikaciju glitter detalja na licu i tijelu. Inače. duo ljepila proizvodi American International Industries čiji su brendovi Ardell, DUO, IBD…

Kolor i glitter sprejevi

Cool izgled u novogodišnjoj noći 4

Pa je li novogodišnja noć uopće noć bez kolor sprejeva i glittera za kosu uz pomoć kojih ćemo izgledati kao Snjeguljice koje su upravo poljubile snježne pahulje? Navedeni proizvodi, svakako, u modernoj eri itekako su odlična pomagala za muškarce, jer živimo u eri gender free izbora. Dakle, dečki, što čekate – koju boju birate?

Kolor voskovi

Još jedna dobra stvar, dakako pomena vrijedna su kolor voskovi koji su odličan nadomjestak ili nadopuna kolor sprejevima. Kolor voskovi rade tako dobro da su dostojni filmskog seta. Bilo da idete na tematski party i želite se pretvoriti u modernog Kazanovu ili pak junaka iz akcijskog filma, samo dajte mašti na volju, jer izbor boja je nepregledan!

Šabloni za body art

Jeste li ikada poželjeli neku tetovažu, a naprosto se niste usudili ju napraviti jer se bojite osude okoline i jer niste sigurni kako će vam pristajati u zrelim godinama…?

Koji god da je razlog vašeg dvoumljenja, sada je vrijeme da napravite jedan pravi body art i to uz pomoć šablona za iscrtavanje po tijelu (i licu). Spremate se odjenuti haljinu golih leđa? Samo naprijed, smatramo da bi jedan tribal odlično pristajao!

Šabloni za kosu

Gdje ste Rita Ora i Gwen Stefani? Oh, sakrile ste se, jer nove dive stupaju na scenu sa apliciranim šablonima za kosu. Oh, la, la! Bilo da želite animal uzorak na dugoj, ispeglanoj, plavoj kosi ili pak nešto drugo, noć kada pozdravljamo Novu godinu idelano je vrijeme za učiniti nešto nadasve luckasto sa svojom kosom i (za)plijeniti pažnju svih prisutnih.

Moderni efekti za kosu, primjenjuju se brzo i jednostavno. Set sadrži tri šablona – uzorak tigra, leoparda i zvjezdani uzorak. Kreirajte jedinstvene frizure uz pomoć Cover Hair šablona i običnog color spreja.

Natapirane poput Brižitke

Cool izgled u novogodišnjoj noći 5

Natapirane poput Brižitke uplovit ćemo u Novu godinu uz punu podršku spreja za volumen Matrix High Amplify Wonder Boost kojeg ćemo snažno utrljati u korijen kose. Također, ovaj sprej ne otežava kosu, pa ćemo bez bojazni đuskati i zamahivati bokovima, bez bojazni da će nam se kosa pretvoriti u talijanske rezance.

Aqua gel za kosu

Sada već daleke 2000- i neke Tom Ford je lansirao na modnu pistu supermodele sa super zalizanom kosom, u kojoj se doslovno ogledala publika. Ima nešto moćno u toj zalizanoj kosi, ona doista prkosi vremenu. Crveni ruž i zalizana kosa odličan su spoj za glamurozne zabave, svakako sačuvajte ideju i za poslije Nove godine jer ovaj tandem odlično radi i na vjenčanjima. Naša preporuka je Black Professional Acqua gel za kosu, a radi se o gelu tekuće formulacije koja omogućava definiranje oblika kose na lak i brz način, pogodan za sve tipove kose.

Cirkoni za kosu

Cool izgled u novogodišnjoj noći 6

The last, but not the least, rade i cirkoni za kosu, koji će se savršeno uklopiti u duge, ravne slapove, napuhanu pundžu…imamo li ovdje neku od mladenki koja namjerava sudbonosno da izreći baš uoči praznika? Što mislite o bijeloj haljini i cirkonima u kosi? Imamo li dobitnu kombinaciju?

Košarica