Blog

Cocochoco Botox za kosu

Magična tajna blistave kose – Cocochoco Botox za kosu

Kada se američka glumica Grace Kelly 1955. godine pojavila u Cannesu na Filmskom festivalu, dodatno je zaplijenila pažnju poziravši kraj Reinera III, Princa od Monaka, koji je nedugo nakon toga postao njenim suprugom.

Tadašnji mediji sveopširno su izvještavali o ovom kultnom i povijesnom događaju, a posebni stupci u novinama su se bavili “sjajem glumičine kose”. “Kellyni uvojci su bili tako sjajni da se zrcalni sjaj doslovno odbijao o njih” – stajalo je na naslovnicama ženskih magazina.

Cocochoco Botox za kosu 1

Smatra se da su glumičini frizeri za potrebe spomenutog fotografiranja dali izraditi “vrhunsku bombu za kosu” koja se sastojala od vitamina, ulja i proteina, koju s pravom danas možemo nazvati pretečom botoxa za kosu – naprave u koju se kune sav frizerski svijet koji ima priliku surađivati sa modernim slavnim divama.

Novitet na policama Frizerlanda krije magičnu tajnu u prljavo-ružičastoj ambalaži pod zgodnim nazivom – Cocochoco Botox za kosu.

Ovaj profesionalni salonski tretman sadrži hranjive proteine, antioksidanse, vitamine, ulja za kondicioniranje i ostale sastojake potrebne za zdravu i podatnu kosu. Popunjava praznine nastale raznim oštećenjima i vraća kosi prirodnu ljepotu. Sadrži luksuzne sastojke za zaštitu od UV zračenja kako bi se spriječilo “starenje” kose. Osim što uklanja “frizz” efekt, Cocochoco Hair Botox dodaje volumen vašoj kosi i obnavlja ju.

Cocochoco je izraelski brend, od ranije poznat u svijetu vrhunskih frizera kao zlatno ime utkano u vodeću stilsku listu, koja se odlikuje svim prednostima velikih lidera. Tehnološke inovacije, napredne formulacije, širok spektar proizvodnje i prepoznatljivo ime na tržištu je sve ono što Cocohoco brend izdvaja od drugih, te čini da se jedan salon uzdigne na stepenicu “ekskluzivnih”.

Da bi Cocochoco botoks za kosu bio krajnje učinkovit obavezno je, kao pripremu za tretman botoxom, koristiti Cocochoco Clarifying šampon za dubinsko čišćenje i otvaranje kutikule kose, po mogućnosti i popratna sredstva za njegu kose iz iste linije.

Učinci tretmana Hair Botox trajat će između tri i pet mjeseci. Kod većine, efekti će trajati cijelih tri ili četiri mjeseca. Nakon toga preporučuje se ponoviti tretman u salonu.

Košarica