Blog

Bubble Wax vosak u spreju – ovako se depiliraju moderne barbike!

Kada je krajem prošle godine objavljen film Barbie, gotovo pola čovječanstva pohrlilo je u kina.

Ružičasta boja, kostimirane odore i cijeli jedan „bubbličasti” val je obgrlio planet. Svi su poželjeli barem na trenutak živjeti ulogu moderne Barbike.

Bubble Wax vosak u spreju – ovako se depiliraju moderne barbike! 1

Baš jedan takav proizvod, onakav kakvim se depilira Barbie, poželjeli smo imati na polici vlastite kupaonice.

U pitanju je Bubble Wax – vosak u spreju proizvođača Ro.ial u plavoj i ružičastoj varijanti (plava varijanta s klorofilom posvećena je osjetljivoj koži).

Ovdje slobodno možemo reći da je plava boja rezervirana i za dečke, jer današnji moderni muškarci koriste sensitive paste za brijanje, te polako, evolucijski preuzimaju ulogu nježnih alfa mužjaka.

Tome u prilog izdvajamo činjenicu da je proizvođač ove paste talijanski, dakle pomno biran, te ima dugu tradiciju i odlilčne proizvode; voskove i asortiman za depilaciju koje Frizerland ima u dugogodišnjoj ponudi.

Do sada i ptičice na grani znaju koliko jedan prosječan Talijan polaže na osobnu njegu i kicošenje, pa ako nas pitate, sama oznaka Made in Italy mnogo znači.

Ovi voskovi u spreju dostupni su pojedinačno, ali i u setovima (s dodatnim priborom za depilaciju) i mogu se pronaći na našem web shopu OVDJE.

Bubble Wax vosak u spreju – ovako se depiliraju moderne barbike! 2

Sama izvedba depilacije u kućnoj radinosti danas je postala jednako potrebna kao i ona u salonima, i više nije rezervirana samo za lijenčuge, jer pravi proizvod pruža potpuni ugođaj vrhunske depilacije.

Prethodno spomenuti film Barbie stavio nam je predodžbu i o Kenu moderne današnjice.

On je zgodan, vitak i precizno depiliran. Njegova prsa su glatka poput najglađe fokice, a pogriješiti zasigurno nećemo, ako u prolazu, u kupaonici svom muškarcu otkrijemo ovu čudesnu napravu u boci –  Bubble Wax.

Image o patrijarhalnom balkanskom muškarcu polako izlazi iz okvira, a on više ne liči na povijesnog čovjeka, Zaleđenog Fritza, sa bradom od koje možemo napraviti najčvršće ekstenzije. Moderan muškarac ima emocije, plače i depilira pazuhe. I prsa. A najdraži dio dana nam je onda kada se odmaramo na njegovim prsima, depiliranim „pod konac”.

Bubble Wax vosak u spreju – ovako se depiliraju moderne barbike! 3

Kako je ovaj proizvod namijenjen za upotrebu kod kuće, karakterizira ga brzina i jednostavnost korištenja.

Nezanemariva je i činjenica da je Bubble Wax osvojio nagradu sajma Cosmoprof Asia 2023. za najbolji proizvod za osobnu njegu kod kuće.

Način na koji radi ovaj hladni vosak je taj što ga na kožu apliciramo kao pjenu, a potom uklonimo uz pomoć traka.

S obzirom na to da ovaj vosak ne zahtijeva grijanje, idealan je za one sa osjetljivom kožom. Jedna bočica Bubble Wax voska ekvivalentna je čak 55 traka za depilaciju, što ovom proizvodu daje odličan omjer cijene i kvalitete.

Ako vam se svidjelo sve navedeno, ili bar jedan dio, toplo predlažemo sadržaj sljedećeg poklona svojoj bliskoj Barbiki i(li) Kenu – Bubble Wax, ružičasto/plavo zadovoljstvo iz boce!

Košarica