Blog

Alen Mujagić & Frizerland u novom frizerskom događaju godine!

Svjetski poznati mađioničar za balayage, Alen Mujagić – Bosanac po rođenju i po duši, Talijan po adresi – 21.5.2023. u Hotelu Hills u Sarajevu, predstavit će svoje balayage tehnike na drugom po redu masterclassu u Sarajevu, u organizaciji poduzeća Frizerland.

Nakon svog prvog masterclassa u BiH održanog 2021. godine u Sarajevu u suradnji s Frizerlandom, Alen će ove godine dodatno proširiti svoju balayage priču.

Ovaj frizerski virtuoz, na instagramu poznat upravo po balayageu, ovoga puta fokusirat će se na airtouch, airtouch korekciju, board i freehand balayage, te neizostavni, njima srodni ombre.

Upravo ove tehnike smatraju se jednim od najvećih izazova za frizere: one jasno pokazuju i dokazuju svu maštu, inovativnost, hrabrost, slobodu i vještinu frizera koji ih radi, posebno imajući u vidu da zahtijevaju imitiranje prirodnog izgleda, kose okupane suncem, i to na način koji odgovara licu klijenta.

Alen Mujagić & Frizerland u novom frizerskom događaju godine! 1

Dodatni razlog za prijavu na Alenov masterclass jeste njegov motivacijski govor ili talk show, kao obvezni dio njegovih seminara.

U ovom dijelu Alen nesebično otkriva svoje savjete, preporuke, prijedloge i ideje za postizanje najboljih rezultata, kreiranje vlastitog autentičnog stila, te načina rada i poslovanja, kao i izgradnju povjerenja između frizera i klijenta.

Odlična atmosfera u velikom prostoru Hotela Hills, novi susreti i upoznavanja, nove doze inspiracije, motivacije i entuzijazma dodatni su razlozi zašto se frizeri iz cijele regije, pa i šire, odlučuju biti dio ovog događaja.

Dok su prijave za Look and learn seminar (1. dan Masterclass-a) još uvijek u tijeku, 2. dan masterclassa odnosno radionica/ workshop već je popunjen, iako za eventualna dodatna mjesta na workshopu/ radionici (u slučaju otkazanih rezervacija), informacije možete dobiti na upit na kontakt broj: 063 449  826.

Više informacija o Masterclassu, kao i obrazac za rezervaciju, možete pronaći klikom OVDJE.

Dragi frizeri, očekujemo Vas na našem novom zajedničkom druženju s Alenom!

Dobro nam došli!

Košarica