Blog

8 prijedloga za 8 poklona povodom 8. marta

Bliži nam se 8.mart, praznik kada želimo darivati nama drage dame na jedinstven način. Prilikom darivanja, sam dar govori i o nama, našoj ličnosti kao i širokogrudnosti. Svakako ne želimo biti tvrdica u očima drugih, te se nadamo da će naš odabir poklona istinski obradovati osobu do koje nam je stalo. Ukoliko ti je ponestalo ideja, ovdje pronađi osam prijedloga koji ti mogu olakšati kupovinu.


DAR ZA MAMU

Postoji li ljepše i draže biće na svijetu od naše majke? Zasigurno ne. Ove godine majku obradujte s nečim luksuznim, što ona sebi zasigurno ne bi kupila, jer znamo da majke uvijek štede za neku šerpu, račun, “crni fond”.

Neka kosica najljepše majčice zablista uz pomoć Moroccanoil šampona za volumen, čija cijena jeste malo poveća, ali koja li to još blesa štedi na najdražoj osobi na svijetu…Hranjiv, hidratantan, mazan, raskošan, neophodan, jedna je majka i jedan je Moroccanoil!

8 prijedloga za 8 poklona povodom 8. marta 1

DAR ZA FRENDICU

Naj frendicama želimo darovati nešto šik i nešto što će im izmamiti osmijeh na lice nakon napornog, dugog dana na poslu ili nakon svađe s dečkom.

Šta kažete na sprej za volumen Matrix TR Wonder Boost?

Okej, da pojasnimo, ovdje imamo novo revolucionarno otkriće koje podiže i najupornije spljošteno vlasište. Par špriceva podiže ne samo kosu nego i raspoloženje a procedura je više nego jednostavna. Na opranu, polusuhu kosu u vlasište je potrebno utrljati čudotovorne kapi Matrix TR Wonder Boost-a a efekat će biti “ajme, wow”!


DAR ZA RADNU KOLEGICU

Bliske kolegice neka osjete moć čudotovornog CND Solar Oil-a za njegu zanoktica!

Ko bi rekao kakva metarmofoza noktića je moguća uz pomoć samo jedne utrošene bočice (15 ml). Najfiniji miris badema, nježna tekstura učinit će ružnu kožu glatkom i omekšanom, a nokte čvrstima. Danas, kada je nedopušteno imati neuredne ruke i nokte ovaj proizvod riješit će sve neprijatnosti u samo par poteza.


DAR ZA TETKU, KUMU I KUMČE

Nije važno koliko godina imamo, (jer godine su samo broj), želimo imati lijepu kožu i tačka. Lijepa koža lica prije svega zahtijeva njegu, a prvi korak podrazumijeva čišćenje te dubinsko otklanjanje šminke. Micelarni gel Vis Plantis je jedan od naših najprodavanijih proizvoda, a svi koji ovom čudotvornom materijom dotaknu lice otkrit će i zašto. Reći ćemo samo da ga koriste i muškarci te da su zalihe “na rezervi”!


DAR ZA ŠEFICU NA POSLU

Ko još ne želi imati iskrene i prijateljske odnose sa šeficom na poslu? Ugodna radna atmosfera čini nas sretnima i ruku na srce, boljim osobama. Šeficu ovog 8.marta obraduj Wet brush-om, bilo kojom vrstom, a ima ih više. Ova hm, samo ćemo reći, najprodovanija četka na svijetu, čini čuda za svačiju kosu. Bilo da vaša šefica nosi duge slapove u ekstenzijama ili pak kratku, prirodno valovitu kosu, izbor je nezanemarivo dug.


DAR ZA SEBE

Zar ste stvarno mislili da ćemo ovom podugačkom spisku izostaviti “svoje visočanstvo sebe”?! Naravno, ovaj dio važi samo za dame koje čitaju ovaj tekst. Pa, drage dame, u ovom ubrzanom načinu življenja, jednako je važno biti dobar prema drugima kao i prema sebi. Njegujmo svoju osobnost i ljubav prema sebi kako bi mogli biti dobri prema drugima. Vlastito sebe razmazi sa nečim luksuznim, kako nikada ne bi zaboravile svoju posebnost.

Ardell olovka za obrve – učinit će da se dvije neprijateljice, dvije obrve manje tuku te da konačno, kako-tako nađu zajednički jezik. U rasponu boja odaberi onaj najpribližniji vlastitoj nijansi prirodnih obrva, a zatim ih dovedi u red češljanjem uz pomoć češljića koji je dostupan s druge strane olovke.


DAR ZA PRIJATELJICU IZ DJETINJSTVA

Depileve ruža – Gotovo svako od nas ima tu jednu prijateljicu s kojom tu i tamo održava kontakt, želi ostati u lijepim odnosima sa njom, ali ne viđa je često. Svojoj prijateljici iz djetinjstva izmami osmijeh uz pomoć ruže, ali ne obične, nego one u obliku peškirića. Bilo kuda peškirić svuda, bilo da ide u teretanu ili pak želi popraviti krajičak našminkanog kapka, peškirić će svakako dobro doći svakoj ženskoj tašni.

8 prijedloga za 8 poklona povodom 8. marta 2

DAR ZA SVEKR(I)VU

Ne, nismo zaboravili naše (ne)drage svekr(i)ve, voljeli ih više, ili možda manje, priznat ćete da je jako neučtivo zaboraviti ih prilikom darivanja. Majkama naših jačih polovina želimo pokazati dobar odgoj, ali svakako i dozu dobrog stila, a to ćemo učiniti tako što ćemo im u zlatni celofan spakirati zlatno, arganovo ulje. Ulje Dr.Sante Argan Hair za oštećenu kosu – Formula Argan linije za kosu sadrži argan ulje, dragocjeni prirodni sastojak, koji obnavlja strukturu kose iznutra i izvana. Intenzivna njega. Obnova i zaštita kose. Za oštećenu kosu. I sretnu svekr(i)vu. J

Košarica