Blog

Plex za kosu: Otkrij kako radi vrhunsko otkriće frizerske tehnologije!

Zasigurno, do sada su mnogi čuli za Plex – vrhunsko otkriće frizerske tehnologije.

Bilo da ste prvi put čuli za tu čudotovornu, stranu riječ – Plex od svog frizera, ili ste pak na ovu riječ “nabasali” na popularnom modnom blogu – zasigurno ste, kao i mi, ostali zaintrigirani.

Znate ono, posjednuti ste u stolicu i ćaskate sa svojim frizerom – čovjekom kojemu ste povjerili kosu, dakle sebe. Onda on pomene Anu. Ana je usput rečeno The Žena, zgodna je i uspješna i njene ideje važe za mainstream. I Ana ima plavu kosu. Dugu. Njegovanu. Prekrasnu. Zatim frizer spomene izvjesni Plex, Ana kosu njeguje sastojcima koji sadržePlex, onda se u sebi preračunavate koliko to iznosi, ispitujete detalje, jer i vi želite prekrasnu kosu.

No, doznajmo zašto Ana doista ima prekrasnu kosu na kojoj joj zavide.

Kako Plex zapravo radi?

Tehnologija pod imenom Plex prvi je put korištena u Los Angelesu – ah, gdje drugdje, nego gdje najveće svjetske zvijezde šeću sa svilenom kosom koja izgleda fe-no-me-na-lno, čak i između snimanja dva filma, kada si daju napraviti drastičnu razliku, iz crne preći u blonde i obrnuto. Kosa im se i nakon toga vijori i presijava na kalifornijskom suncu, otkrivajući vrhunsko stanje zdravih vlasi.

Dakle, popularna tehnologija Plex, najprije se pojavila i raširila u SAD-u, a potom i u Europi.

Nas naravno, ne zanimaju molekularno-biološki termini, želimo samo u kratkim crtama doznati kako Plex zapravo radi i kada ćemo se pretvoriti u losangeleske dive.

Uproštenim riječima rečeno: Plex minimalizira oštećenja koja proizlaze iz agresivnih kemijskih procedura, čak štiti i prirodne kovrče, kao i one nastale u salonu.

Nakon nanošenja Plexa (koji može biti sadržan u različitim preparatima), postižu se učinkoviti rezultati: zaglađenost dlake, raskošan volumen, podatnost vlasi koja biva oblikovana kao nakon feniranja.

Ovaj trend isfenirane, podatne kose možemo zahvaliti Kim Kardashian koja je sada već davne, 2014.-te, na svom Instagram profilu ispromovirala prvu generaciju proizvoda sa Plex učinkom – dramatična promjena boje njene kose od kestenjasto-smeđe do polarne svijetloplave à la Daenerys Targaryen nije ostavila negativan učinak po njenu kosu, naprotiv, u Kiminoj kosi mogao se ogledati i najbjelji labud.

Plex za kosu: Otkrij kako radi vrhunsko otkriće frizerske tehnologije! 1

“Plex tehnologije postaju sve popularnije, ne samo zato što popravljaju eventualna lomljenja kose nakon bojenja, već pomažu i u popravljanju oštećenja od termičkih i mehaničkih tretmana, i tako čine da boja traje duže.” – Deni, frizer

Young – boje za kosu sa Plexom: Nova generacija bojenja!

U marketinškom svijetu postoji jedna izreka da često vrhunski proizvodi daju nijeme reklame. O čemu se radi?!

Talijanski proizvođač Edelstein, kreirao je Young, boje za kosu sa Plexom (Y-Plex technology) koje daju učinak kao nakon vrhunskih tretmana bojanja u gotovo tajnim hoolywoodskim salonima.

Plex za kosu: Otkrij kako radi vrhunsko otkriće frizerske tehnologije! 2

Prvi put sam čuo za Young boje od Domenica. Domenica sam upoznao na jednom frizerskom seminaru u Rijeci, i odmah smo se skompali. Nakon povratka doma, postali smo frendovi na Fejsu i s vremena na vrijeme razmjenjujemo lude klipove i novitete iz biznisa. Domenico uvijek ima vrhunske finte o frizerskom biznisu, te ima vlastiti salon u Firenci. Jedan dan mi je poslao fotografiju manekenke na kojoj je radio blonde koloraciju, totalno sam pošizio, ta boja je nalikovala boji anđeoske kose na talijanskim freskama. Tada mi je otkrio da je radio sa bojama Young, koje su na našem podneblju još uvijek relativno nepoznate, ali koje u sebi sadrže, pazite sad – Plex!!!

Prije toga sam se keširao brdo novca da uradim željenu koloraciju na svojim klijentima a onda mi je taj Žabac, kako ga zovem od milja, promijenio poglede na život. – Deni, frizer.

Široka paleta trajnih boja za kosu sa Y-Plex tehnologijom u 115 nijansi, potiče kreativnost i odgovara na najrazličitije zahtjeve klijenata ali i frizera, a rezultat je dostojan vrhunskih, prestižnih salona.

Linija je također obogaćena proizvodima za njegu kose, za bilo koji tip kose i širokim spektrom proizvoda za modeliranje skrojenih da kreiraju izgled i frizure koji se uvijek mijenjaju.

Young proizvode otkrijte ovdje.

Košarica