Blog

3DeLuxe – 3D luksuz u kosi!

Ravno iz Italije dolazi nam 3DeLuxe, brend profesionalnih kozmetičkih proizvoda za kosu.

Kombinacija najfinijih sastojaka s vrhunskom tehnologijom i formulom visokih performansi, dovela je završni proizvod u sam vrh hair industrije.

3D Lux Tech: Više od boje – nova svjetlost!

Ako nas pitate, mi smo se posebno oduševili 3D Lux Tech bojama koje podržavaju tehniku obrade sirovih materijala koja nudi jedinstveno iskustvo bojenja. Izvrsna, moderna pakiranja promoviraju filozofiju održivog razvoja, pa bojimo više, a zagađujemo manje.

3DeLuxe - 3D luksuz u kosi! 1

Cjenovno dostupna, ali visokokvalitetna 3DeLuxe 3D Lux Tech trajna boja za kosu koja u sebi sadrži hit biljčicu argan, plus ekstrakt nevena, dostupna je u pakiranju od 100 ml. Dakako, riječ je o veoma intenzivnim bojama.

Ove boje za kosu frizerima su dostupne su na upit te ih je moguće poručiti u start setu za salon kod Frizerland komercijalista.Očaravajući pigmenti boje prodiru duboko u vlasi pa je rezultat bojenja besprijekorno prekrivanje sijedih vlasi i boja koja traje duže.

Snaga i vitalnost kose vidljiva je odmah nakon bojenja a Decil Oleate (antiiritacijska molekula), kreira zaštitni film. Nakon ovoga, klijent će imati boju spremnu za jedan drugi film – onaj hollywoodske produkcije!

3DeLuxe - 3D luksuz u kosi! 2

Ako ste pak, zaljubljenik web shopa i odlaska u kupovinu na adresu, isprobajte ostatak 3DeLuxe ponude koje možete pogledati ovdje.

Šamponi u velikim pakiranjima od 1000 ml su praktični i za kućnu uporabu i velike obitelji. Praktična pumpica olakšava pranje kose u žurbi, a specijalizirana namjena (potreba za volumenom ili sprječavanje izbijanja nepoželjnog žutila) je moguća i u vlastitom kupatilu.

Ukoliko tražite novu energiju za svoj salon, zavirite u 3DeLuxe svijet na oficijelnoj stranici ovog brenda.

“Svatko je stvoren za neki posao, a želja za tim poslom je stavljena u svako srce.”  Rumi

Po dolasku u salon, vaši klijenti će osjetiti novi val energije koji će ih dočekati odmah na vratima.

Luksuzna kolekcija za njegu kose sa luksuznim sastojcima, kao i ugodni mirisi neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Vaši klijenti će znati cijeniti ono što ste vi znali odabrati za njih.

3DeLuxe - 3D luksuz u kosi! 3

Ovom prilikom jednom najsretnijem frizeru – čitatelju ovog teksta darovat ćemo poklon set od tri 3DeLuxe super proizvoda.

Vaš zadatak je da u prostoru za komentar ispod ovog teksta označite salon u kojemu radite (samo ispravne oznake/ tagovi bit će dovedeni u obzir, kao i saloni koji se nalaze u BiH).

Imena dobitnika ćemo objaviti 13.4.2021., na našem facebooku profilu.

Sretno! 😉

Košarica